Incident ARMAT la o universitate din Rusia: 8 decese confirmate și 6 răniți. Luați în considerare OCANTE cu studenții care vor fi la etajul al doilea.

Incident ARMAT la o universitate din Rusia: Cel puțin 8 morți confirmați și 6 răniți. Imagini ȘOCANTE cu studenții care sar de la etaj

În urma unui atac armat asupra unui campus universitar rus, câteva persoane au murit, iar altele au fost grav rănite. Studenții au fost anunțați prin intermediul paginii de Facebook a universității și au fost încurajați să se înscrie la cursuri. Imagini distribuite pe Twitter arată cum sunt dispersate de geamurile sălilor de curs pentru a le salva viețile. Conform primelor rapoarte, atacatorul era membru al forțelor speciale.

”Luni, o persoană neidentificată a intrat în clădirea universității și a deschis focusul. Unii de studenți au fost închiși în clădirile universității pentru a se ascunde de agresori. „Toți trebuie să meargă la ferestre”, a declarat o sursă pentru TASS.

Imaginațiile care circulă pe site-urile de socializare au dreptul legal de a exista. În aceste imagini, se poate vedea un atacator care poartă o armă, precum și studenți care asigură geamurile de la primul etaj al universității pentru a fugi din clădire.

Cu toate acestea, există imagini care îl țin concentrat asupra atacatorului neînarmat până intră în campus și începe să se joace.

Ucigașul este un tânăr de 18 ani care a anunțat un atac asupra site-urilor de socializare. Chiar și așa, după ce a trecut testele psihologice, i s-a acordat un permis de braț. Tânărul susține într-o postare pe blog că preferă să urmeze universitatea pentru că are un nedreptat în ultimii patru ani.

Autoritățile au confirmat că tânărul de 18 ani a fost reținut de forțele speciale. Conflictele armate devin din ce în ce mai frecvente în Rusia. În luna mai, un student din Kazan a ucis nouă persoane într-un atac armat asupra unei școli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *