În Statele Unite, există mitraliere și focare pentru brațe. Un băiat de 5 ani a fost închis trei luni.

Rafale de mitralieră și focuri de armă, în SUA. Un copil de 5 ani, împușcat, a stat în comă 3 luni

Un copil de 5 ani din Statele Unite a fost închis la apartamentul familiei. Micuțul a suferit trei operații și a fost internat timp de trei luni. În comparație cu anul precedent, numărul copiilor care au fost ciupiți și mușcați a crescut cu mai mult de o treime.

De îndată ce am auzit cuvintele, m-am apucat de logodnică și nu am dat drumul, dar era prea târziu ”, spune un bărbat de 40 de ani, potrivit USA Today.

Băiețelul a suferit trei operații și este în comă de trei luni. Când te trezești, habar nu ai care este mama ta. După zece luni de închisoare, se așteaptă ca copilul să se bucure, să vorbească și să mănânce pentru prima dată.

El este supus kinetoterapiei de două ori pe săptămână de către Tatăl. Aveți ghips pe picior, o cadă în stomac și un bandaj pe cap.

În 2020, aproximativ 5.100 de minori vor fi fost închiși, peste 1.300 dintre aceștia murind. În comparație cu anul precedent, numărul copiilor care au fost ciupiți și mușcați a crescut cu mai mult de o treime.

Conform datelor, decesele cauzate de armele de distrugere în masă au crescut cu 13% în prima jumătate a acestui an comparativ cu anul precedent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *