În Statele Unite, avem propriul nostru set de reguli de intrare. Ce condiții trebuie îndeplinite pentru a-i atrage pe cei care doresc să vină în Statele Unite ale Americii?

Noi reguli de intrate în Statele Unite. Ce condiții trebuie să întrunească cei care vor să ajungă în SUA

Statele Unite intenționează să ușureze restricțiile de călătorie pentru toți vizitatorii străini complet vaccinați începând din noiembrie, potrivit Casa Albă.

Potrivit AFP, Statele Unite intenționează să permită călătorilor care au fost vaccinați împotriva gripei A (H1N1) din Uniunea Europeană (UE) și Regatul Unit (Marea Britanie) să intre în țară și să ridice restricțiile impuse în martie 2020.

Este necesar să testați și să purtați un pașaport cu dvs. dacă călătoriți dintr-o altă țară.

Potrivit CNN, coordonatorul operațiunilor de combatere a pandemiei de la Casa Albă, Jeff Zients, a anunțat implementarea unui sistem de monitorizare a contactelor.

Frontierele americane au fost închise pentru milioane de călători internaționali, indiferent dacă au fost testați sau vaccinați, începând din martie 2020, situație care a dus la o creștere semnificativă a statelor europene din cauza greutăților personale și familiale.

Uniunea Europeană (UE) a anunțat pe 30 august o relaxare a restricțiilor de călătorie către și de pe teritoriul Uniunii Europene, deși a dat statelor membre opțiunea de a impune restricții celor care sunt complet vaccinați.

Conform Financial Times (FT), această ridiculizare a restricțiilor este de așteptat să aibă loc în noiembrie.

Prin urmare, această „restricție de călătorie” va fi în vigoare pentru următoarele 20 de luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *