În cuvintele noului premier, Ludovic Orban, „premierul va fi cel care va fi cel mai responsabil pentru PNL”. – Predicții pentru Cîțu după Congres

Noul Guvern în viziunea lui Ludovic Orban: „Premier va fi cel care va fi ales președinte al PNL” - Previziuni pentru Cîțu după Congres

Ludovic Orban a declarat luni seara la Realitatea PLUS că câștigătorul PNL va fi decis sâmbătă, cu o zi înainte de meci. Liderul PNL a declarat că, dacă adversarul său, Florin Cîțu, va câștiga alegerile interne, nu este clar dacă va rămâne în funcție, deoarece USR-PLUS a impus o condiție pentru revenirea sa la coaliția guvernamentală.

Ca răspuns la o întrebare privind scenariile pentru congresul din 25 septembrie, Ludovic Orban a spus: „Nu vorbim despre câștigător”. Sunt convins că PNL va alege ceea ce este mai bun pentru PNL pe baza votului deschis și secret. Cel mai crucial aspect este reorganizarea echipei. A doua sarcină este reorganizarea coaliției. ”

„Premierul va fi cel care va conduce PNL. Crezi că știi despre ce vorbești. În cazul lui Cîțu, dacă este ales președinte al PNL, am îndoieli serioase cu privire la faptul dacă poate fi primul, întrucât dacă vrem să reunim țara, care este singura opțiune, USR a impus o condiție foarte clară, potrivit lui Ludovic Orban de la Realitatea PLUS.

„Pentru un guvern care va fi investit, guvernarea trebuie să fie pe primul loc, performanța guvernamentală este crucială și, după aceea, pentru un partid de guvern, aceasta este o vizită. Am pierdut o mulțime de bani din cauza crizelor politice, a reacțiilor iraționale la anumite provocări din economie și societate și, fără să mai spunem, a incapacității de a comunica ”.

“Am efectuat sondaje de opinie, iar opțiunea preferată a 50% din populația românească este dizolvarea coaliției guvernamentale”, a adăugat Ludovic Orban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *