GRADUL ZERO i-a trimis o alertă lui Ludovic Orban: „Se caută metode de CONTROL”. Vrei să mergi la Congres, viciat?

Ludovic Orban, alertă de GRADUL ZERO: "Se încearcă metode de CONTROL". Votul la Congres, viciat?

Acuzațiile de o gravitate ieșită din comun, luni seara, la Realitatea PLUS: se lucrează pe baza a metode prin care se va vota la Congresul PNL din septembrie. Ludovic Orban, președintele PNL, a fost invitat să vorbească la emisiunea „Legile Puterii”, care a fost moderată de jurnalista Alexandra Păcuraru.

Președințiile PNL sunt alese de membrii PNL, după cum este obișnuit: voturile sunt gratuite și confidențiale. Președinții PNL, Ludovic Orban, a declarat pentru Realitatea PLUS că singura modalitate prin care acesta poate fi ales președinte este ca membrii PNL să-l voteze, întrucât abia atunci va respecta dorințele membrilor PNL și va acționa în conformitate cu dorințele lor .

“Este ziua alegerilor și vom încerca ceva nou, așa cum știm.” Ați făcut vreun pas în această direcție? „Telefoane, poze …”, a întrebat consultantul politic Dorin Iacob.

„Poate că nu este chiar atât de nelegitim pentru un președinte român, care vine din PNL, să exprime, poate chiar public, o idee -„ Un președinte mai tânăr ar putea fi mai bun … ”Lucrul care mă deranjează cel mai mult este că Nu-mi amintesc toate aceste lucruri care se petrec în jur și, ca urmare, vă las pe voi să participați la acest Congres cu îngrozire, sub constrângere.

Pentru că există câteva instituții forțate care se ascund în culisele președinției. Din câte știe toată lumea, există instituții cu scop lucrativ în umbra președintelui României, instituții care au demonstrat în repetate rânduri, prin numele și datele pe care le dețin, că este posibil să se manipuleze oamenii și să se facă lucruri care nu sunt legale. Ori aici este perversitatea cestui mecanism, ceea ce are inducție frică, manipulează cu această forță a prelui și an instituțiile de forță din spatele lui, o decizie într-un partid democratic. În opinia mea, aceasta este o problemă foarte serioasă nu doar pentru PNL, ci și pentru democrație și țară. „Pentru PNL, este în lucru”, a spus Dorin Iacob în partea de sus a listei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *