Gazprom este anchetat de Parlamentul European. Ce rol joacă ACUZAII în rusificarea rusificării rusificării rusificării rusificării rusificării rusificării

Europarlamentarii cer anchetarea Gazprom. Ce ACUZAȚII i se aduc gigantului rus

Este posibil ca Comisia Europeană să poată preveni creșterea prețurilor la gaz. Mai mulți legislatori europeni consideră că în spatele manevrelor se află gigantul rus Gazprom, care vrea să investească în manipularea presupuse piese, potrivit Realitatea PLUS.

Oficialii din Parlamentul European subliniază o serie de incidente, inclusiv faptul că mai multe instalații de producție ale Gazprom au fost închise recent și, mai important, compania refuză să distribuie gazul prin conductele existente.

În schimb, compania va solicita Europei pentru a testa o lansare mai rapidă a conductei Nord Stream 2, care va putea transporta 55 milioane de metri cubi de gaz pe an din Germania.

Rețineți că Gazprom este cel mai mare furnizor de gaze din Europa. În ultimii ani, prețurile au explodat pe tot continentul. Potrivit experților, această tendință ascendentă a prețurilor va continua până la sfârșitul anului, implicând prețuri mai mari în timpul iernii pentru toți consumatorii.

În România, situația este și mai gravă, deoarece nu producem suficientă energie și, ca urmare, o importăm mult din Europa la prețuri foarte mari. Tocmai, din cauza creșterii costului vieții și a incidentelor menționate mai sus, 40 de europarlamentari au scris Comisiei Europene, susținând că o companie rusă a manipulat piața în mod intenționat și este de vină pentru majoritățile care ne afectează pe toți și că, vin iarna , va provoca ravagii în toată Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *