Gabriela Firea crede că testarea angajaților în zone critice ar trebui să fie gratuită: Nimeni nu poate fi forțat să fie vaccinat!

Gabriela Firea cere ca testarea angajaților din domenii vitale să fie gratuită: Nimeni nu poate fi constrâns să se vaccineze!

Gabriela Firea a criticat dur decizia guvernului de a testa angajații în zone critice pentru Covid fără costuri. Primul principiu al Capitalei este că, ca urmare, statul obligă cetățenii să se vaccineze.

Firea susține că, la fel ca vaccinarea, testarea joacă un rol critic în lupta împotriva pandemiilor și solicită autorităților să o facă accesibilă tuturor oamenilor, chiar și celor care locuiesc în zone îndepărtate.

”Total gresită intenția guvernului de obligația personalului crucial să fie testat pe banii lor. În afară de medici, asistenți, profesori și ofițeri de poliție, există și alții. Testarea joacă un rol crucial în lupta împotriva pandemiilor, chiar dacă nu este la fel de vitală ca vaccinarea. Vaccinarea ar trebui pusă la dispoziția tuturor, inclusiv a celor care locuiesc în zone îndepărtate, iar testarea ar trebui să fie pusă la dispoziția tuturor.

Nimeni nu poate fi forțat să fie vaccinat! Vaccinarea nu este necesară în România!
Nu este obișnuit ca guvernul român să oblige cetățenii din zonele critice să se vaccineze, în ciuda costurilor ridicate ale testării!
În orice caz, chiar și Organizația Mondială a Sănătății recomandă vaccinări obligatorii împotriva COVID!

Cei care nu au fost vaccinați, nu au trecut o verificare a antecedentelor și lucrează în domenii vitale precum medicina, asistența socială, poliția sau polițiști-trebuie să aibă dreptul la acces gratuit / ușor la teste pentru a-și exercita profesia în cel mai sigur condiții posibile, inclusiv cele care interacționează cu ceilalți.
„Statul român, precum și societatea românească, solicită ca aceste grupuri profesionale critice să poată lucra fără a fi nevoie să plătească o taxă prohibitivă pentru testele cerute de certificatul verde, fără de care nu ar putea lucra”, a spus primul comentator pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *