FOTO | Descoperire furioasă făcută de un bărbat în proprietăți achiziționate recent

FOTO | Descoperire înfiorătoare făcută de un bărbat în peretele casei recent cumpărate

Un tânăr care cumpărase recent o casă a făcut o descoperire macabră în spatele unui perete fals, care maschitează golul sub scărilor interioare. Prietenii sfătuit sfătuit sfătuit sfătuit sfătuit sfătuit sfătuit sfăt

Bărbatul de 32 ani tocmai cheile de la house cumpărată în Liverpool, Marea Britanie, atunci a decis să verifice spațiul de sub scări, pentru a vedea dacă se poate valorifica.

A a făcut un mic decalaj în periferie, prin care putea vedea o bucată de iarbă. Potrivit Liverpool Echo, totul a fost bine până când Gaura a observat un bilet cu un mesaj scris pe fereastră.

„Dragă cititorii / nou proprietar de casă, îți mulțumesc că m-ai eliberat!”, A scris Bărbatul într-un mesaj. Numele meu este Emily și aș vrea să mă prezint. În 1961, proprietarii originali ai acestei case locuiau acolo. Pentru că nu plătesc, vor trebui să plece. Veseli și cântau sunt veseli. Dezgustător. Injunghierea a fost aleasă de mine pentru moartea lor, de aceea sper să le pot ajuta. Sper să dorm bine. ”

El a amintit cu scopul de a afirma că a primit deja cazurile și că nimic nu s-a schimbat. S-a recunoscut că mesajul avea fiori la început și că prietenii insistaseră să se întoarcă acasă.

Agentul imobiliar care a vândut casa a spus că gardurile respective au fost instalate de aproximativ cinci ani, ceea ce înseamnă că gardul a fost instalat relativ recent, mai degrabă decât zece ani mai târziu.

Noul proprietar este acum convins că este o farsă și chiar se amuză: „Sincer, mi se pare chiar amuzant. Este posibil ca aș să se confrunte cu același lucru. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *