FOCAR de coronavirus în rândul angajaților secției externe a Spitalului Odorheiu Secuiesc. Mai multe persoane au fost infectate.

FOCAR de coronavirus în rândul angajaților secţiei exterioare a Spitalului din Odorheiu Secuiesc. Câte persoane sunt infectate

Un focus COVID-19 este înregistrat la ambulatoriul Spitalului din Odorheiu Secuiesc, Cristuru Secuiesc. Luați în considerare angajarea de noi membri ai personalului auxiliar, pe care îl puteți verifica cu un test pentru coronavirus.

“Evident că respective personal a trecut into izolare la domiciliu, sunt asimptomatici, dezinfectarea sa făcut imediat după depistare, sa completat schema de personal cu persoane care nu sunt infectate, deci au test negativ, s-au testat personal contact,” a declarat efa Direcției de Sănătate Publică (DSP) Harghita, dr. Tar Gyöngy

În ceea ce privește situația epidemiologică la nivel județean, DSP Harghita a subliniat că un sat din Mărtiniș a depășit deja pragul de 3/1000, în timp ce comunitatea Ulieș se apropie de acest nivel.

În ultimele 24 de ore, 14 cazuri noi de infecție au fost raportate în Harghita, cu o rată lunară de infecție de 0,6%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *