Florin Cîţu is asking for liberal votes. Orban, a warning: PNL has lost a significant amount of money!

Ludovic Orban, președintele PNL, a fost invitat să se prezinte luni seara la Realitatea PLUS în programul „Legile Puterii”, unde a debutat sondaje de opinie care au plasat partidul într-o lumină favorabilă. „Scorurile nu sunt chiar așa”, spune liderul PNL. Cu toate acestea, există un adevărat adevăr, și anume PNL a pierdut o cantitate semnificativă de încredere în rândul angajaților săi.

Greșelile premierului Cîțu au costat mulți bani. Cu toate acestea, scandalul Coaliției are un impact asupra membrilor USR PLUS, care au văzut o scădere semnificativă a opțiunilor de vot. Potrivit celui mai recent sondaj CURS, dacă alegerile ar avea loc mâine, PSD ar câștiga cu 36%, urmat de PNL cu 19%, AUR cu 14% și USR PLUS cu doar 11% din voturi. UDMR și PMP vor fi prezente și în Parlament, cu un prag de 5%.

Greșelile premierului Cîțu îi costă enorm pe liberali.

Cunoaștem very well who deține CURS today. Scorurile nu sunt chiar așa. Adevărat, PNL a pierdut o sumă semnificativă de bani. PNL a rămas stabil până în iunie, cu un scor de aproximativ 26-27%, o rată favorabilă de peste 30% și potențial de creștere. Ludovic Orban, într-o ediție captivantă a spectacolului „Legile Puterii”, a spus: „Favorabilitatea și intenția de vot au scăzut în juriile de 19-20”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *