„Există o frică în joc”, spune Orban. Nu cred că Iohannis a format un număr de telefon pentru a-l chema pe președintele unei organizații să le spună pe cine ar trebui să sprijine. ”

Orban: „Există frică în partid. Nu-mi vine să cred că Iohannis a pus mâna pe telefon să sune un președinte de organizație să îi spună pe cine să sprijine”

Ludovic Orban, președintele PNL, a declarat exclusiv către Realitatea PLUS că nu crede că președintele Klaus Iohannis a făcut un telefon pentru a alege un vicepreședinte organizațional pentru a determina cine ar sprijini Congresul PNL, dar că este conștient că nu este fără focalizare.

„În joc, există o frică.

Unii au primit instrucțiuni explicite pentru a nu aplauda vorbitorul principal. ”Actorii externi sunt interesați de rezultatul jocului. Este posibil să vină de la alte partide, cum ar fi instituțiile.

Președintele Klaus Iohannis nu a făcut nicio declarație publică în sprijinul vreunui candidat. Au existat câteva apariții publice, dar acestea ar putea fi justificate de un interes larg.

Anumite informații sunt transmise intern de unul sau mai mulți președinți, pentru a îndeplini dorințele președintelui Iohannis, care dorește să viziteze Cîțu. Este dificil să găsești argumente pentru motivul pentru care Orban ar trebui înlocuit și așa au spus. Dacă președintele vrea să comunic ceva, îl difuzez ”, a spus Ludovic Orban.

Klaus Iohannis, președintele Republicii, nu a făcut nicio declarație publică în sprijinul unui candidat. Au existat câteva apariții publice, deși ar putea fi justificate de un interes comun.

Anumite informații sunt transmise intern de unul sau mai mulți președinți, pentru a îndeplini dorințele președintelui Iohannis, care dorește Cîțu. Argumentele pentru care Orban ar trebui înlocuit sunt greu de găsit și au spus acest lucru. Dacă președintele vrea să trimit ceva, îl trimit ”, a spus Ludovic Orban.

Ca răspuns la faptul că unele dintre presedintele partidului ar fi însorite de Klaus Iohannis, Ludovic Orban a spus: „Nu fumez fără un focus”. Evident, sunt mulți care au încercat să își justifice poziția de președinte ales. Nu cred că Iohannis a pus mâna pe telefon pentru a convoca un șef de cabinet pentru a stabili cine ar trebui să fie susținut. Am văzut în presă că Huțuc va fi sunat de Iohanis: dacă l-aș întreba pe președintele PNL Constanța dacă crede că Iohannis va fi sunat, el ar spune „Da, m-a sunat Iohannis?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *