„Este singura soluție”, a spus un grup de reprezentanți din PNL și PSD. Cine este cel care spune asta?

Plafonarea prețului la energie, susținută la unison de reprezentanți ai PNL și PSD: "Este singura soluție". Cine spune asta

Prețurile Creșterea energiei și a privirii, care ajung la scurt timp după prețurile la alimente, creează un sentiment de presimțire în rândul celor care nu sunt siguri de unde să meargă sau ce să facă pentru a face față momentelor dificile viitoare. Între timp, premierul Florin Cîțu pare să fi uitat că rolul său este acela de lider, concentrarea sa actuală fiind mai mult asupra politicii interne a PNL, respectiv fotoliului de președinție al partidului, care va avea loc pe 25 septembrie, decât pe populație generală.

În acest mediu foarte sensibil, un număr tot mai mare de voci din sfera politică sunt de acord că singura soluție, cu iarna la orizont, este de a limita energia și de a privi prețurile.

“Plafonarea prețurilor (aceasta este soluția – nr). Există chiar și o cerință legală pentru a face acest lucru timp de șase luni pentru a avea suficient timp pentru a studia și a alege care dintre modelele spaniolă, italiană sau franceză este cel mai potrivit pentru noi În această privință, deputatul PNL Alexandru Kocsis Cristea a declarat în emisiunea „Raport de zi” că „cea mai eficientă soluție acum, în era irațională, este impunerea unui plafon.” „, Din versiunea PLUS a Realității.

De aceeași părere este și deputat PSD, Dumitru Coarnă, care consideră că plafonarea prețurilor energiei și a privirii pentru o perioadă de 6-12 luni este o soluție pentru perioada următoare.

“Restul este în dezbatere. Avem obligația legală de a menține prețurile la minimum. Avem un guvern marionet, care este supravegheat de Curtea Supremă și este clar că va îndeplini sarcinile care îi sunt atribuite”, precum și legiuitorii social-democrați.

Amintiți-vă că unul dintre cei mai mari distribuitori de pe piață a anunțat că începând cu 1 octombrie, consumatorilor li se vor percepe taxe duble.

Consumul de ochelari de vedere a crescut cu 10% în primele cinci luni ale anului, în timp ce importurile au crescut cu 20%, iar producția a scăzut semnificativ. Nimeni nu sunt obligați să își mărească veniturile, dar ar putea să plătească de trei ori mai mult pentru timpul lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *