După ce a vorbit cu Liviu Dragnea, George Simion a spus: „Instituțiile administrate de stat trebuie să investigheze dacă„ serviciile pun guvernează ”

George Simion, după interviul lui Liviu Dragnea: „Instituţiile abilitate ale statului trebuie să cerceteze dacă „Serviciile pun guvern”

Deputatul George Simion, membru al AUR, a declarat că acuzațiile aduse liderului PSD Liviu Dragnea în prima sa apariție publică la TV, la Realitatea PLUS, sunt serioase și că instituțiile judiciare române trebuie să investigheze dacă “Serviciile pun guvern” or “dau ordine procurorilor și judecătorilor.”

„Ceea ce am văzut din declarațiile domnului Dragnea astăzi este că sistemul care a condus România în ultimii 30 de ani a făcut o distincție. Există unele acuzații serioase, iar instituțiile competente ale statului român trebuie să investigheze dacă Serviciile de Securitate sunt responsabile și dacă Serviciile de Securitate au dat ordine procurorului și judecătorului în anumite cazuri “, a declarat George Simion, membru al României Parlament, luni.

El a vorbit despre viitoarea petrecere, care a fost anunțată de Dragnea: „Vedem în tot spectrul politic că există mult mai multe persoane care îmbrățișează patriotic, conservatoare values. Nu este locul nostru de a fi. Ceea ce face domnul Liviu Dragnea este o chestiune internă PSD care trebuie rezolvată. Am fost foarte atent la ceea ce a spus domnul Dragnea și a declarat că nu va forma un partid naționalist.

Drept urmare, deoarece totul este conținut în PSD, nu avem nimic de împărtășit. Suntem un partid anti-establishment format din oameni care au servit în guvernul român în ultimii 30 de ani. Restul partidelor erau la putere și erau ceartă în fața aceleiași mulțimi. Nu avem nimic de-a face cu electoratul PSD. ”

Când a fost întrebat dacă va lucra cu partidul lui Liviu Dragnea, Simion a răspuns: „Vom lucra cu orice partid care a fost responsabil de România și nu există oameni care să poată conduce România”. Partidele vechi și bătrânii cu bătrâni, partidele noi, antisistemele și conservatorii au toate calendarul lor. Deci, în acest moment, nu avem afiliații cu alte organizații, deoarece nu îndeplinim aceste criterii. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *