Dorel se ascunde. VIDEO: O ovitura decisivă care a părăsit un spital, o fabrică de bere și o mulțime de alte cartiere în două orașe fără apă

Dorel se întoarce. Lovitura decisivă care a lăsat fără apă un spital, o fabrică de bere şi mai multe cartiere din 2 orașe VIDEO

Dorel, the famous muncitor with a problem, enters the room. Un muncitor from Săcele, județul Brașov, was hit by a bus and left without water at Spitalul Sfântul Constantin, Fabrica de Bere, and other locations in Braşov and Săcele.

O companie care lucrează în cartierul Ocolitoarea din Săcele, în zona de construcție a unui magazin, a construit un foraj și a perforat linia de alimentare cu apă Ciucaș.

Compania Apa va repara drumurile din regiune, însă, din cauza construcției, alimentele pe bază de apă vor fi interzise în mai multe zone din Brașov și Săcele. Potrivit adevărului.ro, în orașul Brașov, arestarea se va face pe Calea București, între numerele 248 și 310F, respectiv între numerele 168 și respectiv 279.

Apa va fi dus și la Spitalul Sfântul Constantin și Fabrica de Bere. Locuitorii din Anotimpurile, Berzei, Rândunicii, Anna Bereczki, Ciucaș, Gospodarilor, Lanurilor, Agronomiei, Măceșului nu vor putea intra în Săcele. Reprezentanții Compania Apă estimează că lucrarea, care a început la ora 14:30, se va încheia în jurul orei 23:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *