Doliu imens în global cinematography! Un actor cunoscut a fost descoperit mort într-o revistă.

Anthony Johnson, un actor american cel mai cunoscut pentru rolurile din „Lethal Weapon 3” și „Friday”, a murit la vârsta de 55 de ani după ce a fost descoperit nevătămat într-o revistă din Los Angeles.

Tragedia a avut loc pe o perioadă de câteva zile, dar informațiile au fost deja publicate de unul dintre actori. Deocamdată, nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu actorul de 55 de ani.

Tragedia s-a petrecut în urmă cu câteva zile,

Potrivit Mirror Online, Anthony Johnson a fost dus la spital la scurt timp după ce trupul său a fost descoperit în revistă, dar medicii nu au putut determina moartea actorului.

Cine a fost tatăl lui Anthony Johnson?
În anii 1990, când era un comediant de rezervă, cariera sa creativă a înflorit.

A apărut în „Lethal Weapon 3” ca traficant de droguri și în „Menace II Society”, printre alți actori precum Moesha, Malcolm & Eddie și The Players Club.

Johnson a apărut în mai multe videoclipuri rap, inclusiv Dre Day, regizat de Dre, în care este prezentat în piesa „Sleazy-E”, o parodie umană a lui Eazy-E, unul dintre părinții fondatori ai hip hop-ului.

În 1995, a câștigat notorietate pentru rolul său din comedia „Vineri”, în care a apărut alături de „veteranii” Ice Cube și Chris Tucker.

Filmul a fost o lovitură de box office, încasând peste 27 de milioane de dolari și consolidându-se ca un clasic.

Se zvonește totodată că Johnson ar fi urmat să joace rolul lui Ezal în Last Friday, al patrulea și ultimul film din seria de comedie, care se află în producție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *