Doi adolescent reținuți pentru tâlhărie într-un cazinou Vâlcea au fost reținuți ca măsură de precauție. Care a fost factorul prejudiciabil?

Doi tineri bănuiţi de tâlhărie la un cazinou din Vâlcea, arestaţi preventiv. Care a fost prejudiciul

Doi tineri bănuiți că ar fi sustras bani dintr-un cazinou din Râmnicu Vâlcea după ce ar fi imobilizat o angajată au fost arestați preventiv pentru calificată tâlhărie.

Incidentul a avut loc între 17 și 18 septembrie și a fost martor al unei femei, angajată, care a fost ținută captivă de doi bărbați cărora li s-au plătit în total 8.000 de lei de la casinou.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Vâlcea, polițiștii i-au reținut pe cei acuzați de tâlhărie în aceeași zi în care au fost arestați.

,, La data de 18 septembrie, polițiștii au reținut doi bărbați de 21 și 26 ani din comuna Ionești, județul Vlcea, și comuna Orbeasca, județul Teleorman, bănuiți că au sustras 8.000 lei dintr-un cazinou în municipiu via violență. De fapt, în noaptea de 17 și 18 septembrie, poliția a fost alertată de o femeie care lucra la un cazinou din Râmnicu Vâlcea, care le-a spus că doi clienți au imobilizat-o și au luat 8.000 de lei, după care au fugit “, a declarat IPJ Vâlcea reprezentanți într-o declarație.

Instanța a dispus o ordonanță preventivă pentru cei doi minori implicați în caz.

Pierderea a fost recuperată complet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *