Dana Budeanu a fost acuzată că a răspândit știri false de către oficiali din cadrul Departamentului de Urgențe.

Dana Budeanu, acuzată de fakenews de cei de la Departamentul pentru Situații de Urgență

Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) a acuzat-o pe Dna Budeanu că a răspândit informații false despre numărul persoanelor care au fost admise în secția ATI a spitalului Floreasca și despre numărul persoanelor care au fost complet vaccinate și spitalizate acolo.

„Ca urmare a unor informații publice difuzate astăzi, 20 septembrie 2021, de Dana Budeanu, într-un videoclip, m-am înregistrat pe un cont de socializare, pe contul oficial Surse tiri, după cum urmează:„ La Floreasca, la ATI, atenție populație, joi, la inchiderea zilei, 11 internaționale, dintre care 7 dublu vaccinați ”, pentru a corecta informație și opinii publice, To test these claims, we will state the following:

Cu aceste detalii în mână, Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) a solicitat informații de la Spitalului Clinic de Urgență București „Floreasca” despre pacienții care au fost internați la ATI COVID-19, care a fost operat în cadrul spitalului.

DSU este definit de aceste date, care creează incertitudine, confuzie și destabilizează procesul de vaccinare, provocând frică și panică în rândul celor care au primit un program complet de vaccinare anti-COVID-19, precum și a celor care nu au fost imunizați sau sunt în proces de primire a unui program complet de vaccinare.

Drept urmare, potrivit Spitalului Clinic de Urgență Floreasca, de la începutul celui de-al patrulea an până în prezent, 15 pacienți au fost internați la ATI-SCUB Floreasca secția, dintre care patru au primit un program complet de vaccinare.

În plus, persoanele vaccinate au vârste cuprinse între 72 și 84 de ani și au o varietate de comorbidități, inclusiv boli de inimă, diabet de tip 2, hipertensiune arterială, boală renală într-un program de hemodializă și imunosupresie. Pacienții au cel puțin șase luni pentru a finaliza programele de vaccinare. În acest moment, 11 pacienți rămân în secțiune, doar trei având un program complet de vaccinare, în categoriile și comorbiditățile enumerate mai sus.

Amintiți-vă că, potrivit unui raport INSP pentru perioada 6-12 septembrie 2021, 95,2% din decese au fost cauzate de cei care nu au fost vaccinați, în timp ce 3% au fost cauzate de persoanele care au fost vaccinate cu o schemă incompletă. Totodată, în aceeași perioadă de timp, 77,6% din cazurile confirmate includeau persoane care nu fuseseră niciodată vaccinate. Potrivit raportului INSP, de la începutul pandemiei până în prezent, 85,9% din toate decesele au fost în rândul celor cu vârsta peste 60 de ani, 94,6% dintre cei care au murit având cel puțin o comorbiditate.

Totodată, o amintire anterioară confirmă faptul că o altă figură proeminentă a fost complet vaccinată și este ținută în secțiunea ATI. Această afirmație este, de asemenea, falsă; individul care a dat test pozitiv pentru COVID-19 nu a participat la o secție de terapie intensivă, ci mai degrabă a fost externat sâmbătă, așa cum a specificat personalul medical al spitalului.

Din punct de vedere al definiției, întrucât privește vaccinarea, lansăm un nou apel către toți cetățenii pentru a obține informații din surse oficiale, pentru a urmări analizele efectuate de specialiști în cadrul Institutului Național de Sănătate Publică, date oficiale postate pe INSP oficial website, and daily updates provided by the Comitetul Național de Coordonare an Activităților Concerning Vaccine.

Suntem în al patrulea an al pandemiei, când este evidentă presiunea asupra sistemului medical, unde personalul medical depune eforturi semnificative pentru a salva vieți și unde autoritățile responsabile cu gestionarea pandemiilor COVID-19 lucrează eficient, permanent și continuu pentru a le depăși. situații dificile cu care se confruntă întreaga lume, în ultimul an și jumătate ”, potrivit raportului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *