Cum au contribuit vaccinurile la prevenirea pandemiei? Dovada de la o mănăstire, prezentată de ROVaccinare, datează din 1873.

Cum au ajutat vaccinurile omenirea să treacă peste pandemii. Dovadă din 1873, de la o mănăstire, prezentată de ROVaccinare

Autoritățile din domeniul sănătății publice au lansat un nou apel către public pentru a se vaccina împotriva Covid-19, afirmând că serologiile au ajutat omenirea la depășirea pandemiilor în trecut. Ca dovadă, pe ROVaccinare, un document din 1873 a fost expus în Muzeul Pasărea Mănăstirii. „Sănătatea publică era cu adevărat esențială și oamenii erau mult mai responsabili față de comunitate”, continuă sursa citată.

”Dovada: Vaccinurile sunt salvatoare!
Actul de vaccinare din iunie 1873!
Vaccinurile au ajutat omenirea la depășirea pandemiilor din trecut.
„Actul de vaccinare, … pentru a arăta că a fost vaccinat (revaccinat) cu succes, dovadă fiind semnele indelebile purtate pe braț în iunie 1873.”

Ca urmare, există o dată de vaccinare din 1873 și este eliberată cu un scop. Sănătatea publică era extrem de importantă, iar oamenii erau menținuți la un standard mai înalt în ceea ce privește responsabilitatea comunității.

Adeverința este expusă la Muzeul Pasărea Mănăstirii. Într-un mesaj pe Facebook, Ion Popescu-Pasărea spune: „Extras din Ion Popescu-documentare”. Pasărea’s

Autoritățile sfătuiesc oamenii să își obțină informațiile doar din surse oficiale și subliniază că vaccinarea este în continuare cel mai bun mod de a proteja împotriva COVID-19.

Vaccinarea împotriva COVID-19 reduce riscul de infecție, transmiterea virusului, spitalizare și deces, conform mesajului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *