Cozmin Gușă, ANALIZ EXPLOZIV, la interviul lui Liviu Dragnea: Ești un coordonator de umbră. Am avut îndoielile mele cu privire la foștii colegi, care au fost stampilându-i cu un acord de colaborare bazat pe un santaj.

Cozmin Gușă, ANALIZĂ EXPLOZIVĂ a interviului lui Liviu Dragnea: Are un coordonator din umbră. Și-a distrus foștii colegi ștampilându-i cu păcatul colaboraționismului bazat pe șantaj

Cozmin Gușă susține că Liviu Dragnea a ieșit public duminică seara, la Realitatea PLUS, pentru a transmite o serie de mesaje trunchiate. Potrivit unui consultant politic, el pare să aibă în spate un coordonator care a promis că îl va proteja în fața clienților săi. Totodată, Gușă crede că Liviu Dragnea va depune eforturi pentru a recruta noi coechipieri, inclusiv Adrian Năstase.

„Liviu Dragnea evoluează public„ pe butoane ”, adică este un coordonator / protector umbrel care poate fi evocat chiar și noaptea, și chiar într-un mod critic, pentru că a scăpat în acest mod. ceea ce a zis este un argument solid pentru afirmația mea; altfel, bugetele de relații publice ale celor care m-au criticat ar fi blocate, împiedicând mediatizarea. În plus, documentele pe care le are la dosar nu vor putea fi divulgate decât dacă a promis protecție viitoare împotriva celor care vor beneficia de informații.

L-a îl numește pe Iohannis în funcția de prim-ministru, acordându-i puteri pe care nu le deține, mai ales pentru a beneficia de valoarea uriașului, care este evaluată cu peste 80% de românii care dețin KWI responsabili pentru dezastrul actual. În acest capitol, Lucian Pahonțu este demonizat pentru uzufructurarea relicvelor lui Coldea în ochi și pentru umilirea lui Eduard Hellvig oferind detalii care nu pot fi confirmate, decât dacă provin de la Vasile Dîncu sau Florian Coldea, cei doi eroi ai dezvăluirilor rele.

Vasile Dîncu, un prieten de lungă durată și mentor în domeniile sociologiei și „arhitecturii căptușelii”, a decis că acum este necesar să-l denigrezem evocând unele incidente care nu sunt publice și că acest lucru va fi cel mai probabil folosit pentru a proteja pe el de rău.

Când vine vorba de Coldea, Dragnea a recunoscut că a beneficiat de serviciile sale, că a făcut parte din STATULUI PARALEL fiind consultat pentru anumite decizii (lucru pentru care sunt acuzat de multă vreme!) Și că sentința sa finală , care include scoaterea sa din circuit, a fost impus.

Am putut ghici și orientarea lui politic de viitor, transmis public via denumirea partidului, ALIANA PENTRU PATRIE, respectiv viitorii actori politici. Vreau să-l numiți pe Adrian Năstase (care va fi președinte în 2024!), Precum și pe Marian Vanghelie (care va fi forța motrice a organizării și finanțării). Este posibil să fi auzit că, de-a lungul anilor, când Dragnea era la putere, i-a demis pe toți cei trei indivizi menționați mai sus.

Gică Popescu a vândut-o la fel ca Ionuț Lupescu, iar Dîncu sau Coldea sunt bine versați în detaliile care pot duce la o fuziune simulară.

Am avut îndoielile mele despre PSD colegi care au fost stampilându-i cu un acord de colaborare bazat pe un santaj (80% dintre ei!), Dar a trebuit să recunosc că a fost un promotor și beneficiar al jocului aceluiași când era în încărca. La mâzgălit pe Ciolacu ideea unui viitor cuplu pe care îl va forma cu Emil Boc, pentru că, în comparație cu un viitor cuplu pre / premier Năstase-Dragnea, un viitor cuplu pre / premier Năstase-Dragnea va apărea mai lustruit și … uscat.

A ocupat-o cu Gabi Firea de la sfera colaboraționiștilor cu serviciile secrete, știind bine că adevărat este pe doi, pentru a poata cupla Pandele-Firea, folosite în viitoare politică construcție.

Nu se spune că este un criminal, dar este, și cu ajutorul lui Irinei și al fratelui său, a comis o crimă cu un bâta-n bâta-n bâta-n bâta-n bâta-n bâta-n bâta -n bâta-n bâta-n bâta-n bât

Când a scăpat de frâiele sale, a petrecut timpul în studio ca un biruitor țărănuș al unei situații dificile și o copleșire de sarcini neterminate.

În restul timpului, ne vom uita la presupusele fapte rele ale lui Dragnea și dacă are sau nu dreptul la evoluția publică, în special în contextul rahatului, întrucât un total de falsificări guvernează în prezent România. Dar nu înseamnă că vei avea nevoie de el sau că vei putea face ceva bun din el … ”, spune Cozmin Gușă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *