Covid Focar masiv la Secția Medicală a Spitalului Iudețean Galați 2. Angajații au fost infectați.

Focar masiv de Covid la Secţia Medicală 2 a Spitalului Judeţean Galaţi. Câți angajați sunt infectați

La Secția Medicală 2 a Spitalului Iudețean Galați, a fost descoperit un focar coronavirus. Pacienții corespunzători s-au dovedit sănătoși și au fost examinate toate dosarele medicale.

,, Din cei șapte pacienți infectați cu SARS-Cov-2, patru pacienți sunt izolați la domiciliu, iar trei pacienți sunt transferați în secțiunea COVID-19, etaj 1, In addition, tests on medical and support staff were held as part of the anchetă epidemiologică. Violeta Sapira, purtător de cuvânt al unității medicale, a declarat luni că toți cei 15 angajați testați sunt negativi.

Potrivit acestora, accentul a fost depistat în timpul examinării unui pacient în vârstă de 83 de ani în scopul externalizării, cu un rezultat pozitiv.

„Ca urmare, a fost lansată o investigație epidemiologică și au fost luate toate măsurile necesare pentru a preveni răspândirea infecției cu SRAS-Cov-2 la nivelul sectoarelor și instituțiilor medicale”, a spus Violeta Sapira.

Medici cer suplimentarea paturilor ATI COVID in conditiile in care 56 pacienți cu SARS-Cov-2, dintre care 12 ATI COVID, sunt internaționale la Spitalul Județean de Urgență Galați, toate paturile fiind ocupate.

,, Având în vedere numărul tot mai mare de cazuri și nevoia de oxigen pentru pacienți, ATI COVID a solicitat o creștere a numărului de paturi de la 12 la 16 “, a explicat Violeta Sapira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *