Cîmpeanu: „Specialiștii prezic că pragul de la 6 la mie va fi depășit într-o perioadă foarte scurtă de timp.”

Cîmpeanu: „Previziunile specialiștilor spun că pragul de 6 la mie va fi depășit pe o perioadă relativ scurtă”

Sorin Cîmpeanu, ministrul educației, a declarat că experții cred că pragul de la 6 la mie va fi depășit într-o perioadă foarte scurtă de timp.

Din păcate, acest lucru era cunoscut, la fel și faptul că această tulpină este mai contagioasă, precum și faptul că afectează atât copiii, cât și adulții.

Din păcate, nu am reușit să înțelegem importanța vaccinării și, în general, importanța respectării tuturor măsurilor de îngrijire a sănătății, ca urmare a tendinței ascendente. De exemplu, în București, unde rata infecției a crescut de la 0,13 la 0,78 la 1.000 de locuitori în august, rata infecției a ajuns acum la 2,57 la 1.000 de locuitori, în creștere de la 2,44 la 1.000 de locuitori cu o zi înainte și 2 , 33 la 1.000 de locuitori cu o zi înainte.

Din fericire, experții prezic că în această situație de nedorit, în care va fi atins pragul de 6 la mie, perioada de timp necesară pentru a o depăși va fi relativ scurtă, 10-12-14 zile, după care vom fi capabil să se întoarcă la școală cu prezență fizică pentru a evita alte pierderi ”, a spus Sorin Cîmpeanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *