Certificat de vaccinare, care este necesar pentru a intra în toalete – O situație incredibilă în Olanda.

Certificatul de vaccinare, obligatoriu pentru a merge la toaletă - Situație incredibilă în Olanda

Clientele de la cafenelele olandeze nu trebuie să prezinte un certificat de vaccinare atunci când se savurează o băutură sau iau masa pe terasă, însă, conform unui anunț făcut o lună în urmă de Ministerul Sănătății, they would soon be required to do so in order pentru a avea acces la toalete.

Autoritățile din Olanda au relaxat restricțiile impuse ca urmare a pandemiilor COVID-19 acum o săptămână. Imprimarea lor este luată în calcul, la fel ca încetarea respectării regulilor de distanță fizică. Cu toate acestea, introducerea unui certificat de vaccinare a fost anunțată pentru baruri, restaurante și festivaluri.

Certificatul nu va fi necesar pentru cei care doresc să salveze o masă sau o baie afară, cu excepția celor cărora le-a fost acordată permisiunea de către legislativ, dar va fi necesar pentru a utiliza toaletul în anumite locații.

Dacă doriți să utilizați toaletul, trebuie să afișați codul QR “, a declarat Hugo de Jonge, ministrul de interne, la postul de radio public NOS.

În Olanda, codul QR, care certifică faptul că o persoană a fost vaccinată, este necesar pentru toți cei cu vârsta peste 13 ani.

Având în vedere toate acestea, premierul Mark Rutte a declarat săptămâna trecută că nu se vor face excepții pentru clienții care nu sunt prezenți, întrucât oamenii vor intra invariabil pentru a-și plăti consumul sau pentru a se alătura cozii.

De asemenea, este posibil ca lucrurile să înceapă să se destrame și toată lumea va dori să facă parte din aceasta “, a spus Rutte.

“Guvernul dorește ca certificatul de sănătate să fie disponibil pentru toată lumea din industria hotelieră”, a declarat pentru AFP Rinske Wieman, purtătorul de cuvânt al ministrului.

Scopul său nu este același lucru cu „oamenii deranja”. Este inclus pentru că „acești oameni vor mai multă libertate”. Din păcate, aceste libertăți nu sunt nelimitate “, a spus ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *