Ce cauți într-un partener, în funcție de zodia ta. DETALII CARE ÎI ACORDĂ UN SCOP. Horoscop Mincinoșilor

Ce îți ascunde partenerul, în funcție de zodie. DETALIUL care îl dă de gol. Horoscopul mincinoșilor

Iubita ta este ca o carte deschisă în fața ta sau există lucruri pe care nu le spui niciodată?

Orice femeie dorește o relație onestă, iar gelozia este unul dintre factorii care pot submina încrederea într-un partener și pot duce la destrămarea unei relații.

Există ceva ce poți ascunde de iubitul tău, în funcție de zodia ta?

Berbec

Iubitul tău Berbec nu-ți va împărtăși niciodată ce vorbește cu prietenii de la pas, ci doar că unele lucruri te pot răni. În timp ce petreceți mult timp cu prietenii, există câteva activități pe care le veți evita, deoarece grupul prietenilor dvs. este închis și credeți că nu aveți nimic de făcut acolo.

Dacă îl presezi să-ți spună tot ce face sau îți spune, relația ta romantică poate avea de suferit. Cu toate acestea, puteți spune cu ușurință dacă există ceva mai grav ascuns în interiorul dvs. punând întrebări, deoarece Berbecii habar nu are ce căutați.

Taur

Dacă ești un iubitor de Taur, îți vei aminti multe detalii din viețile tale de dragoste din trecut. Nu veți ști niciodată care sunt preferințele sale sau ce tip de femeie preferă. Taurul este destul de evaziv atunci când există un secret și începe să te acuze de lucruri ascunzi de la el. În acest fel, își îndreaptă atenția către tine și se asigură că ești bine protejat. Deci, dacă observi că răspunzi cu acuzații când te întreabă la ce te gândești și încearcă să te convingă că nu ești sincer cu el, e clar că ascunzi ceva. Continuați să scrieți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *