Cazul – Pastorul din Suceava din România, care a abuzat de copii minori sexual, a fost condamnat la zece ani de închisoare. CUTREMURTOARE CUTREMURTOARE CUTREMURTOARE CUTREMURTOARE CUTREMURTO

Cazul care a șocat România - Pastorul din Suceava care și-a agresat sexual copiii minori, condamnat la zeci de ani de închisoare. Mărturii CUTREMURĂTOARE

Constantin Pandelea, pastor pentecostal din Suceava, a fost condamnat la 21 de ani și patru luni de închisoare cu posibilitatea executării pentru viol, agresiune sexuală și maltratare a minorilor. Victimele erau copii, cu patru surori și un frate. Conținutul fișierului este îngrozitor.

Luni, Judecătoria Fălticeni an aplicat pedeapsa cea mai severă, de 8 ani de închisoare, pentru viol, la care a fost adăugată o treime din suma celorlalte pedepse, rezultând în o condamnare de 21 ani și 4 luni de detenție.
Magistratul a decis, de asemenea, că tatăl nu va mai putea exercita drepturile părintești asupra copiilor săi și că i se va interzice să se apropie de ei la o distanță mai mică de 200 de metri la cinci ani de la finalizarea pedepsei.

Mai mult, Pandelea trebuie să plătească moralului 70.000 euro celor cinci copii, 15.000 euro fiecăruia dintre cei patru copii și 10.000 euro tatălui.

Decizia Judecătoriei Fălticeni nu este definitivă.

Constantin Pandelea (51 de ani) a fost condamnat la închisoare în august 2020 după ce a fost acuzat de încălcarea uneia dintre funcțiile vânzării și agresarea sexuală a altor trei pe parcursul unui an (2014-2020). Mai mult, cei cinci copii au fost suspectați de comiterea unor agresiuni fizice.

Dovezile prezentate în rechizitoriul procurorului indică faptul că este un monstru.
”Eram mă adoră frecvent, deși nu întotdeauna din motive întemeiate. Am putut lucra în condiții dificile, cum ar fi căldura intensă, frigul și noaptea, și, uneori, am fost epuizat de inconsecvențe. Fractele mele au fost așezate doar în porci, iar ale mele m-au îndemnat să merg acolo. M-a afectat, în ciuda faptului că nu merităm o astfel de pedeapsă. Unul dintre ofițerii pastorului a declarat: „Mă tem de el și mă gândesc la asta tot timpul că voi putea să-l iubesc”.

”Bătăile au fost mereu acolo. Știu de când eram copil că sunt fată. Din această cauză, sunt extrem de îngrijorător față de ceilalți și, ca urmare, nu am putut răspunde agresiunii lor. Previous, (day of 05.07.2020) pe mine and pe (…) ne-a bătut cu a lopată, în timp ce duc grădină la căpșuni ”, a declarat a different fiică of the bărbat.

Cel mai recent atac fizic asupra ei a avut loc pe 5 iulie 2020, când o tatăl ei a lovit-o cu pumnii, a dat-o cu susul în jos în capac și i-a spus că este bună doar pentru câteva lovituri înainte de ao pune în comă. El a devenit alergic la apă după ce a mâncat-o și a trebuit să urineze. Nu-i permite să se schimbe în haine uscate și lăsați-o în pace mai mult de 3 ore. Tot în acest moment, copiii au decis să anunțe autoritățile cu privire la furtul pașapoartelor lor. Potrivit ziare.com, pastorul este alegerea unui copil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *