Caz șocant, Maramureș: Elevă de 8 ani, bătută la școală de o fostă invățătoare A slit in the wall has been open.

Caz șocant, în Maramureș: Elevă de 8 ani, bătută la școală de o fostă învățătoare – A fost deschisă o anchetă

S-a întâmplat într-o școală din județul Maramureș, când o fetiță de 8 ani a fost afectată de o boală venerică. Femeia s-a retras după douăzeci și cinci de ani și a fost trimis într-un alt cadru educațional. Trebuie să fii conștient de faptul că vor exista detalii care ar putea avea un impact emoțional asupra ta.

Au apărut scene chiar și în intimitatea copiilor. În ciuda faptului că sunt sigur că voi fi deranjat la un moment dat, nu sunt sigur că voi putea urmări ceva. În prezent, fetița, care are opt ani, refuză să se întoarcă la școală.

,, Plânge înundation. A prins-o de păr, a bătut-o doamna profesoară. Vrei să-ți dau părintele asta jos? >> a tras-o de păr, a zis către fetiță. O să scot niște cărți ghiozdan odată ce-mi voi termina pălăria. Fata de frică nu știe ce să scoată, so dus ea și i-a scos ghiozdan cărțile și tot în cap i-a dat până la amețit-o pe fetiță “, afirmă bunica elevei.

Fosta invățătoare era pensionară și fusese programată pentru o schimbare într-un cadru educațional diferit, care poate fi găsit într-o unitate medicală. Acum este gata să iasă.

Bunicul elevat: Dacă a chemat-o, nu trebuie să fac față psihologică evaluată?

,, Vom efectua verificări atât online, cât și personal la locație și vom lua măsuri pe baza constatărilor. Nu vom tolera niciun fel de comportament în nimic legat de educație “, a spus Ligia Duruș, purtător de cuvânt ISJ Maramureș.

Bunicii fetistei s-au manifestat, precum și o plângere a poliției.

,, Polițiștii din omcuta Mare s-au sesizat din oficiu, în sensul că declarațiile au fost luate, implicând că Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare va fi convocat sub comiterii infracțiuni de purtat abuziva. DGASPC va avea loc și “, explică Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Directorul școlii nu a dorit să ofere un punct de vedere legat de eveniment.

Fosta profesoară nu s-a mai prezentat la școală și nu a răspuns acuzațiilor care i se aduc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *