Candidații pentru Baroul București solicită reluarea examenului. Aceștia consideră că proba scrisă s-a desfășurat in the midst of drifting and music.

Candidații pentru Baroul București solicită reluarea examenului. Aceștia spun că proba scrisă s-a desfășurat în zgomot de drifturi și muzică

Aproape 200 de solicitanți de admitere la Baroul București au semnat o petiție online prin care se susține că proba scrisă, care a avut loc la Romexpo pe 19 septembrie, a fost efectuată în condiții improvizate, determinând o cerere de reprogramare a examenului.

„Având în vedere condițiile nepotrivite pentru desfășurarea examenului la 19 septembrie 2021, în care toate sălile de examen au repetări de tare extreme pentru concertul 5Gang, precum și derivări de la Festivalul european al mașinilor, solicităm o reexaminare în condiții normale, potrivite pentru a ne concentra asupra a ceea ce este necesar și necesar pentru promovarea acestui examen dificil, costisitor și consumator de timp, solicităm o reexaminare în condiții normale, potrivite pentru a ne concentra asupra a ceea ce este necesar și

Candidații doresc să organizeze o demonstrație luni, 20 septembrie, la ora 17 dimineața, pe treptele Curții de Apel București.

„Avem peste 300 de persoane care trebuie reexaminate în condiții normale, rezonabile, fără a fi nevoiți să plătim o nouă taxă, dacă este posibil, pentru că nu avem de ales decât să le dăm câțiva bani, și nu puțini, cei care am făcut acest nedreptat ”, a scris un alt candidat.

Vlogger Selly, membru al grupului 5Gang, a cerut explicații pentru o postare pe rețelele de socializare, susținând că nu știa că susține un examen intrare la sala Barou lânga unde se țin repetiții.

Baroul Bucuresti an organizat examenul de primire în profesia de avocat (pentru obținerea titlului professional de avocat stagiar) și de primire in profesia de avocat a persoanelor who au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice duminică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *