Bogdan Chirieac despre dezvăluirile lui Liviu Dragnea: Există un tip de corupție în sistemul de justiție care are un impact asupra vieții politice.

Bogdan Chirieac despre dezvăluirile lui Liviu Dragnea: Există un tip de corupție în justiție care influențează viața politică

Politicianul Bogdan Chirieac a comentat dezvăluirile exclusive făcute de fostul lider PSD Liviu Dragnea la Realitatea Plus. Chirieac consideră că influența serviciilor asupra partidelor politice și a politicienilor nu este la fel de puternică pe cât a fost anterior.

“Există un tip de corupție în sistemul de justiție care are un impact asupra vieții politice. Există o serie de scandaluri legate de ADN și nimeni nu a fost cercetat sau condamnat în legătură cu o serie de cazuri legate de naspa care implică persoane care au fost ținuți captivi de ani de zile pentru ca autoritățile judiciare să le acorde justiția pe care o merită. Aceste zvonuri au un impact asupra comportamentului politic al tuturor partidelor, cu posibila excepție a USR Plus, unde există suspiciuni de corupție care nu sunt susținute. de ADN-ul actual. ”

PSD este „infiltratul” CT. Care este relația Pahonțu-Statul Paralel?

Politicienii au comentat și au prezis că PSD va fi infiltrat în vârf, în număr mare, de oameni cu legături cu armata și statul paralel.

„Avem această impresie și avem suspiciuni cu privire la unul dintre personajele lui Liviu Dragnea, dar aceste lucruri trebuie dovedite”. Pe de altă parte, afirmația că Lucian Pahonțu (CEO SPP) va fi numit într-o funcție paralelă este greu de crezut, dat fiind că Pahonțu nu a lucrat la sufrageria Oprea în 2009. Mai mult, SPP nu are informațiile și structura necesare pentru a conduce o stat paralel în Departamentul de Justiție, așa cum face SRI, până când se fac notificări protocoale.

Cred că trebuie să facem o distincție între câteva lucruri, deoarece unul este influențat de sistemul judiciar într-un mod negativ, în timp ce celălalt este într-un mod pozitiv, așa cum sa întâmplat în trecut.

De exemplu, nu mai aveam nicio influență asupra SRI, după cum reiese din campania lui Ludovic Orban, cu excepția cazului în care SRI-ul știa că sunt întreaga lume aliniată sau Orban a organizat o campanie de succes împotriva câtorva unități (servicii -N.R.).

Văd un personaj din conducerea PSD care raportează atât la stânga, cât și la dreapta, dar cred că acționează din proprie inițiativă, mai degrabă decât să caute pe cineva.

Care sunt șansele noului proiect politic al lui Liviu Dragnea și Codrin Tefenescu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *