Avizul unui medic este disponibil. Ce trebuie să știi înainte să mănânci castraveți murați?

Avertisment teribil al medicilor. Ce trebuie să știi înainte să mănânci castraveți murați

Oamenii sănătoși pot consuma astfel de produse în mod regulat, chiar dacă sunt pregătiți cu mai puțină sare. Celor cu afecțiuni renale severe sau hipertensiune arterială li se interzice participarea din cauza efectelor pozitive.

Castravetii murati au un conținut scăzut de calorii, au o incarcatură glicemică și includ caroten, acid folic și calciu. Persoanele care suferă de hipertensiune arterială ar trebui să consume în cantități mici și să facă mișcare înainte de masă.

“Nu numai că vitaminele sunt produse în procesul de fermentație naturală, dar mineralele și fibrele dietetice sunt, de asemenea, biodisponibilizate. Vitaminele naturale incluse în castraveti nu sunt de temut deoarece produsul nu este încălzit”, conform doctormenci.ro

Castravetii în saramura sunt așezați într-un loc intunecos și uscat, la o temperatură de 10-15 grade, pentru a începe procesul natural de fermentare acido-lactică. Castravetii murati pot fi consumate ca gustare între mese sau ca condimente pentru carne sau leguminoase precum fasole, mazare, naut, linte și soia.

Muraturile asortate de conopida, varza alba si rosie, gogonele, castraveti, ardei iuti, morcovi si usturoi sunt recomandate persoanelor sanatoase, along with a varietà of meat-free food, since they irritating digest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *