AUR se alătură grevei parlamentare asupra blocării moțiunilor de cenzură și anunță proteste în Piața Victoriei.

AUR intră în grevă parlamentară din cauza blocării moțiunii de cenzură și anunță proteste în Piața Victoriei

Senatorul Sorin Lavric a anunțat luni că AUR va organiza o greve parlamentară pe termen limitat, în semn de protest împotriva blocadei de cenzură condusă de USR-PLUS împotriva guvernului Cîțu. De asemenea, a anunțat un protest împotriva introducerii certificatului verde.

”I am announcing today in the Senate Permanent Biroul that the AUR Party will hold a legislative greve in protest at the blocking of constitutional amendments. Remember that our protest in the form of a riot will have no effect; we will do what we want, but it is the only way we can draw attention to this problem,” Lavric said.

Senatorii AUR will be present in plen but will not vote, according to him, and will then go to the Camera Deputaţilor to protest again.

„Senatorii AUR vor fi în forță, dar vom rămâne pe balcon”. Nu vom participa la dezbateri sau voturi și ne vom aduna în Camera Deputaților la ora 15:00. să ne reînnoim protestul. Seara și cu mine ne vom întâlni în Piața Victoriei pentru a pregăti o greva cu un protest celalt legat de un celalt abuz, și anume acest certificat verde, care este, de fapt, o patalama de segregare medicală pentru români. Drept urmare, AUR se află într-o condiție nedefinită ”, a continuat Lavric, care este și secretar al Senatului.

Senatorul afirme că greva parlamentară va înceta atunci când o moțiune de cenzură va fi dezbătută.

“Când ați terminat, veți putea să nu mai mormăiți. Cu toate acestea, ar trebui să știți că invocați acum scuza așteptării deciziei Curții Supreme și că nu se va întâmpla nimic până la alegerile PNL, deci nu ar trebui să fiți alarmat. Cu toate acestea, este singurul mod prin care putem atrage atenția asupra noastră “, așa cum explică Lavric.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *