„Ara este în criză, Iohannis dă lecții de golf, iar Cîțu este singur, pe o plajă retrasă.” Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu: „Țara e în criză, Iohannis dă lecții de golf, iar Cîțu se pozează singur, pe o plajă pustie”

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a lansat un atac concertat asupra lui Klaus Iohannis și Florin Cîțu, „binomii care conduc țara”.

„În România, unde președintele se află în a patra fază a Pandemiilor, participă la preliminarii și invită românii engroziți de teama facturilor la energie să joace golf.

Premierul Dornic s-a înșelat șef la PNL, merge pe furiș la mare, s-a pus singur, pe o plajă pustie, este cel mai inconștient. Acestea sunt preocupările binomulului care conduce țara „în parteneriat” într-un moment în care realitatea este mult mai dramatică pentru români:

– In 2019, 88 percent of cancer patients who started treatment in 2019 died within a year! Inuman! Grotesc! Criminal!!!!
– There are also DOAR a few free paturi at ATI for COVID-19 patients!
– Mii de români au been entrapped in plastic bags without a job and without their companions!

Nu este nevoie să fii îngrijorat de problemele oamenilor! Nu există nicio modalitate de a împiedica românii să-și tundă peluzele. Singurul lucru care mă preocupă este dacă pot obține sau nu un Congres mizeria, în ciuda faptului că va trebui să susțin românii indiferent de alte constrângeri.
În România normală, condusă de Iohannis și Cîțu, oamenii așteaptă ca liberalii să rezolve lupta pentru putere. Iar, ca urmare, cardul de membru al PNL a devenit mai valoros decât certificatul COVID ”, scrie Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *