Alexandru Rafila: Autoritățile au încurajat răspândirea virusului! După Untold, dezastrul a început.

Alexandru Rafila: Autoritățile au încurajat transmiterea virusului! Catastrofa a început după Untold

Alexandru Rafila, un deputat PSD, a urmărit modul în care autoritățile se ocupă de pandemii. Medicii sunt acuzați că au încurajat răspândirea nr. 1 coronavirus prin măsuri „incomplete și nefaste”, precum și prin evenimente publice. Este „o indiferență grosolană în ceea ce privește funcționarea generală a societății”, așa cum au spus social-democrații.

”De la 1 august, spun că ministrul socotelil Sănătății sunt irealiști, mai ales în circumstanțe în care dânșii nu au luat nicio măsură, ci, dimpotrivă, autoritățile publice au încurajat transmiterea – cred că acest lucru este foarte clar – prin evitarea măsurilor și încurajarea publicului evenimente care au servit ca acceleratoare de transmisie.

Evident, aceasta este o situație mai dificilă de gestionat. „Este întotdeauna mai dificil de gestionat atunci când mecanismul a fost declarat defunct și numărul de cazuri este extrem de ridicat, iar problema de sănătate persistă nu numai pentru cei infectați cu coronavirusul nostru, ci și pentru cei cu alte boli”, a spus doctor luni la o conferință de presă.

Deputatul PSD a clarificat că, într-un cadru în care acțiunile autorităților sunt „imprevizibile, incomplete și eronate”, va exista un număr mare de cazuri Covid-19 în valul 4 al pandemiilor.

”Anticipăm un număr mare de imbolnăviri, dar nu am idee ce vor face minionii acestui guvern în acest moment, deoarece măsurile sunt imprevizibile, incomplete și ocazional eronate. Gândiți-vă la anything, mine ma frapat chestiunea asta extraordinar de tare, până la data de 10 septembrie, când sa încheiat Festivalul Untold, totul era în ordine, catastrofă începând de 11. This chest shows a crass indifference to people’s health and the operating a economiilor și a societăților în general. “Este imposibil să avem o atitudine bună până la 10 dimineața, 11 dimineața sau 12 dimineața, deoarece avem o problemă serioasă de sănătate publică, luăm măsuri de precauție și nu am făcut nimic până atunci”, a adăugat Rafila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *