A început renovarea casei. Când ai drâmat o perete, ai inghețat! Ce se ascundea în spatele lui – FOTO

A început să-şi renoveze casa. Când a dărâmat un perete, a îngheţat! Ce era în spatele acestuia - FOTO

Nici măcar în cele mai sălbatice vise nu își imaginează acest om că, când se va trezi într-o dimineață, va fi o parte a unei surprize care îi va schimba viața! În acest moment, povestea este rescrisă! VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO, CLICAND PE FOTO ÎN DREAPTA.

În 1963, un bărbat din orașul turc Derinkuyu a dorit să-și renoveze casa. În mijlocul unei zile plăcute, am pus mâna pe un târnăcop și am început să picurez un perete de beci. La un moment dat, a observat cum apare un culoar sub o foaie de beton. Continuați să observați până când zona a fost redusă. Apoi mi-a venit în minte că peretele ascund un labirint masiv!

Pentru a nu petrece prea mult timp gândindu-se, bărbatul a informat autoritățile. În scurt timp, o echipă de cercetători a ajuns la fața locului și a început să o investigheze. Au datat labirintului ca având peste 3.000 de ani …

După câteva zile de deliberare, au ajuns la concluzia că Labirintul este, de fapt, un oraș ascuns, despre care se așteaptă să fie încorporat în sistemul juridic cu o populație de 20.000 de persoane.

Anterior, au fost descoperite guri de ventilație stâncă, zone rezidențiale, grajduri pentru animale, bucătării dotate cu cuptoare nemăsurate, crame, hambare, o mulțime de încăperi care servesc drept școli, reviste și chiar biserici și cimitire. Diverse puncte de acces au fost proiectate cu „porți” de stâncă uriașe, necesitând dușmanii să fie lăsați afară. Chiar dacă invadatorii au rezistat intrării în labirint, era imposibil să continui fără un design al galeriilor.

Nu cred că asta e! Unii oameni cred că labirintul se scufundă mai departe și mai adânc în adâncurile pământului, cu magnitudinea reală încă necunoscută.

În prezent, labirintul a fost deschis circuitului turistic, dar doar câteva galerii sunt accesibile, pentru a evita rătăcirea lor în „măruntaiele” terenului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *