VIDEO IN REAL TIME. Liviu Dragnea, with lacrimi in his eyes – Cutremurous incarceration: It was the same in Iad | LIVE TEXT

LIVE VIDEO. Liviu Dragnea, cu lacrimi în ochi - Mărturie cutremurătoare: În penitenciar a fost ca în Iad | LIVE TEXT

Liviu Dragnea este un colaborator regulat la Realitatea PLUS.

După doi ani și jumătate departe de viața publică din România, Liviu Dragnea revine pentru prima dată. Acesta este interviul anului.

VIDEO ȘI DECLARAȚII CHEIE FĂCUTE DE ȘEFUL DE STAT AL PSD:
Dragnea, Liviu: În penitenciar, era în iad. Din păcâte, sistemul penal este greșit, iar societatea este greșit, deoarece totul este tratat atât de superficial.

În țările străine, se dorește ca cei care au fost eliberați din închisoare să încerce să comită o altă infracțiune, în special infracțiuni care implică violență, trafic de persoane și infracțiuni similare. În România, oamenii își doresc o țară în afara țării, dar zonele închise, chiar dacă sunt în mijlocul nicăieri, nu există. Fiecare dintre cei care trec prin închisorile românești încearcă să repete ceea ce au făcut, iar alții încearcă să facă chiar mai mult rău decât au făcut-o, datorită modului în care sunt tratați în închisorile românești.

Ceea ce nu se înțelege, se înscrie și se iese pe termen mediu în închisori. Cei care sunt predispuși să continue să comită infracțiuni sunt predispuși să facă acest lucru din cauza pretinselor condiții și a faptului că nimeni nu ia fiecare persoană în serios.

În ceea ce privește viața mea personală, am avut întotdeauna o atitudine negativă, mai ales după dezbaterea cu soția mea (n.r. Anca Alexandrescu). La două zile după convorbire, trei tineri membri ai ANP, Poliția Penitenciară, au sosit să-mi dea o declarație explicând ceea ce spunusem în convorbire. În cadrul conversației noastre despre Iohannis, am afirmat că ceea ce face este cu adevărat semnificativ, ceea ce înseamnă că face mult rău.

Nimeni din ANP nu are niciun motiv să vină la mine și să-mi pună o întrebare. Fusese o serie de amenințări aduse împotriva mea. Nu vreau să fiu deranjat, dar vreau să știu la ce se gândesc. În primul rând, pentru că a fost o lună de zile în care s-a spus că am un program de dormit preferat. Nu există. Mi s-a spus că ești cu toții acolo.

Am fost supus acestor hărțuiri la locul de muncă. Sunt închis timp de 9 luni și petrec în jur de 50 de minute pe zi afară, dar numai după ce m-am apucat de soarele. În ultimele nouă luni am văzut o turlă foarte strălucitoare. În cele din urmă, am fost victorioși datorită deciziei unui judecător.

Cele nouă luni din viața mea care au avut un impact semnificativ asupra mea nu mai sunt reversibile.

Alexandrescu, Anca: Care este motivul pentru care nu ai fost eliberat mai devreme? Ești rudă cu Iohannis?

Liviu Dragnea: Practic, Rahova este un mic oraș românesc, cu o populație mică de 1400-1500 de oameni. Toată lumea îi cunoaște pe toți ceilalți.

Mi se spune că toate convorbirile telefonice pe care le purtam în o săptămână vor fi citite de Iohannis. Despre mine se spune că sunt sub supraveghere constantă ca director al Penitenciarului și că nu pot lucra. Habar n-avem ce se întâmplă. Când mi-am dat seama pentru prima dată, a fost în februarie anul acesta. Dacă nu ar trebui să lucrez, aș fi liber în februarie.

Știam din februarie, când am văzut cât de fierbere era în societate, că nu ar trebui să fiu acolo de teamă să nu fiu o scânteie care coagulează multă agitație, nemultumire.

Aș dori să mulțumesc tuturor celor care mi-au scris. Am primit un teanc de scrisori și le-am citit pe toate. De exemplu, am citit scrierile Ioanei, o scriitoare română, în mod regulat, în contextul activităților sale școlare. Mă simt rău pentru miile de scrisori care s-au pierdut prin poștă.

Liviu Dragnea: Ce am văzut de când am plecat este că în fiecare zi aflăm ce se va întâmpla cu o zi înainte de ceilalalți. Sunt foarte bine informat. Este o dictatură a lui Iohannis, vizibilă pentru oricine cu bună credință care are puterea să o creeze, indiferent dacă au votat sau nu cu el. Așa se manifestă. Există această structură guvernamentală, coordonată de Iohannis, asistată de PSD și coordonată de Iohannis, cu multe obiective cheie: primul este să predea România bucată cu bucată, companie cu companie, firmă cu firmă și sector cu sector.

Un alt obiectiv – în ciuda primirii de comisioane din cele mai bogate surse – nu a existat nicio explicație pentru zecile de miliarde de euro pe care România le-a împrumutat în ultimii ani. Te-ai convins că ai abandonat România? Am luat România cu o rată a indatorului de 36%, am prezis o rată de 38% și am estimat o rată de 50%.

Scopul pentru Iohannis este protejarea informațiilor personale. Iohannis recunoaște că România este o țară de testare și nimeni, inclusiv cei care servesc ca instrumente externe, nu poate fi sigur. Băsescu este un caz unic; nu au intenționat să-l facă rău, dar au atacat familia lui, ceea ce mă deranjează.

Eu și Lui suntem o echipă și, dacă nu doriți să faceți parte din aceasta, puteți renunța.

Citu l-a schimbat pe Stelică de Justiție, obliging Stelică de Justiție să nu facă propuneri care sunt incontrolabile de Iohannis și să devină controlabile de către el. Acesta a fost obiectivul principal și, pentru a-l atinge, Citu și cu mine am fuzionat până am ajuns în pânzele albe. Toată lumea este invitată la acest circ PNL – USR – PSD. În prezent, nu există români în circulație. Dacă câștigi Orban sau Citu, românii nu vor fi fericiți. Diferența dintre PSD și ceilalți este că PSD este mai preocupat de ambasadori: dacă ne alegeți pe noi, veți plăti mai mult decât ați primi.

Liviu Dragnea: Eu am fost condamnat, am auzit de toate felul de invenții pe care am fost condamnat, și am furat nu știu cât de multe de euro. Am fost condamnat pentru că nu știam că doi dintre angajații mei lipseau de la serviciu.

“Ediție specială în această seară, spre deosebire de fiecare duminică, așa cum se obișnuiește!” Mulți dintre voi ați exprimat scepticism de când am început această misiune acum un an. Porneam pe tambur cu avertizarea că sunt „pesedist”. Un număr de telespectatori m-au rugat să spun lucruri despre Dragnea pentru a demonstra că am dreptate. Mereu am spus că nu faci lucruri doar pentru a te arăta.

Pentru că nu acesta este scopul emisiunii. Întotdeauna am avut în minte că mersul la studioul Realities, un televizor care nu a fost bland cu predecesorul PSD, este cel mai bun mod de a mă asigura că sunteți înconjurat de cât mai mulți oameni posibil. Culisele statului paralel an adus in fata ta marturii, fapte si informatii care te pot ajuta in a ajunge la propriile concluzii. Acest lucru vă va ajuta să descoperiți adevărul! Ne vom distra minunat în această seară!

O să-l întreb pe Dragnea cât a stat în închisoare, dacă a fost într-o celulă paralelă, dacă a greșit, ce avere are, despre fiecare caz în parte, și tot ce a fost în spațiul public. Cum funcționează starea paralelă? Cine ia deciziile cu privire la execuții? Cine a creat statul paralel, pe care l-am folosit și apoi l-am executat? Mulți oameni se întreabă cum au ajuns cu cea mai puternică și demonizată persoană din România. Ce nu s-a schimbat de când și-a făcut promisiunea electorală în Campania?

De la destructurarea la nivel de stat până la măsuri economice care vizează scăderea României de influențe externe? Ce vede acum Liviu Dragnea pe scena politică, ce a făcut și ce va face dacă se va întoarce la politică! Liviu Dragnea va petrece trei ore cu noi și cu tine, răspunzând la toate întrebările tale din zilele anterioare! “Așteptați până la ora 21!” scrie Anca Alexandrescu pe Facebook, chiar înainte de premiera emisiunii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *