„Va costa mult mai mult decât alte produse”, a spus Miron Mitrea despre jocul de golf al președintelui Iohannis.

Miron Mitrea comentează gafa președintelui Iohannis despre golf: "Îl va costa mult mai mult decât alte gafe făcute"

Miron Mitrea a vorbit cu Realitatea PLUS despre un interviu pre-joc în care a discutat despre golf în plină criză politică. Mitrea crede că gafa îl va costa mai mult decât orice greșeli anterioare în ochii alegătorilor.

“Într-o perioadă în care România trece printr-o criză politică despre care președintele știe multe, avem probleme energetice și nu sunt sigur că vreau să joc golf. Golful și schiul nu sunt ieftine, totuși sunt amândouă sporturi destul de scumpe.

Activitățile sportive sunt scumpe, mai ales pentru cei care trăiesc cu venit fix sau cu pensie ”, a declarat Miron Mitrea alături de Marinela Mititelu la Culisele Puterii de la Realitatea PLUS.

El a comentat și ironizat o postare pe conturile de socializare ale Ambasadei Suediei, pe care a ironizat-o pe președintele Iohannis:

„Ambasada Suediei este apolitică”. Nu cred că este necesar ca anumiți ambasadori să joace rolul principalului politic al țării. Nu suntem bucuroși că în România, ambasadele permit îngrozire sau furnizarea de sfaturi pe care nimeni nu le-a solicitat. Nu cred că este un post motivațional. Declarația preliminară este mult mai puțin inspirată.

Cum poți fi atât de neinspirat?

Deși mulți oameni joacă golf, nu este un sport popular. Este în regulă să spunem că președintelui nostru îi place să joace golf. Fiecare dintre ei are un sport diferit de oferit. Toată lumea vrea să spună că golful este o activitate populară și că este ieftin, indicând faptul că economia este în plină expansiune, ceea ce înseamnă mai mulți bani pentru oameni. „A fost un joc care a costat mult mai mult decât alte jocuri”, a conchis Miron Mitrea.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *