Un profesor de sport din Piatra Neamț a fost acuzat că a ABUZAT elevii din școala primară și gimnaziu. CE ÎNSEAMNĂ A FI POSIBIL?

Un profesor de sport din Piatra Neamț acuzat că a ABUZAT eleve de învățământ primar și gimnaziu profesează în continuare. Cum este POSIBIL

Piatra Neamț, profesor de sport care este acuzat că a agresat sexual de mai bine de șapte ani, se află încă în închisoare. Dascălul este repartizat în două dintre școlile orașului. După ce părinții săi l-au raportat poliției în iulie a acestui an, el a fost plasat în probă.

Profesorul este acuzat că este agresiv sexual, pe baza comportamentului său, față de un număr mare de elevi din școala primară și gimnazială. Părinții copiilor de 11 ani au depus o plângere formală după ce au descoperit că fiica lor a primit mai mult de o duzină de mesaje de la un profesor despre hărțuire sexuală.

În urma investigațiilor poliției, s-a descoperit că studentul de la calasa a șasea nu era singura victimă a profesorului. Acesta va fi transmis prin intermedierea unor platforme de socializare, cu mai multe mesaje destinate copiilor mai mari și către o școală în care preda a făcut progrese directe.

În orașul acuzațiilor, el continuă să predea în două școli Piatra Neamț, iar acest lucru se datorează faptului că nu a existat încă o decizie finală a judecătorilor, care este considerată un nevinovat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *