Tragedia aviatică: un militar avion s-a prăbușit într-o zonă rezidențială.

Tragedie aviatică: un avion militar s-a prăbușit, într-o zonă rezidențială

Soldații Doi din Statele Unite au fost salvați și trimiși la spital duminică după ce avionul de antrenament s-a prăbușit în niște stuf lângă Fort Worth, Texas ..

Trei vehicule au fost deturnate în suburbiile din Lake Worth, unde pasagerii au fost expulzați înainte ca elicopterul US Navy să se prăbușească într-un colegiu din apropiere.

„Nu au fost răniți între rezidenți și zonele afectate au fost duse de urgență la spital”, a declarat Ryan Arthur, șeful poliției din Lake Worth.

“Acest eveniment ar fi putut fi mult mai rău dacă avionul s-ar fi prăbușit într-o zonă rezidențială din Lake Worth”, a adăugat el, adăugând că, din fericire, avionul s-a prăbușit într-un canal din spatele unor case, evitând orice efect direct asupra locuințelor.

Potrivit agerpres.ro, Comandamentul American pentru Antrenament Aeronautic (CNATRA) a confirmat că un T-45C Goshawk of the Marines, un avion de antrenament folosit frecvent pe portavioane, s-a prăbușit la aproximativ trei mile de o bază militară în Fort Worth.

“Pilotul instructor este într-un loc bun. Locația ascensorului de aviație marină este necunoscută, dar este în viață și primește tratament”, a spus el pe Twitter.

Piloții va zbura cu un zbor de rutină de la Aeroportul Internațional Corpus Christi, care se află la aproximativ 400 de mile sud. Potrivit CNATRA, „Cauza accidentului este bine cunoscută” și face obiectul unei anchete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *