TEXT ÎN TIMP REAL Liviu Dragnea: Nu am avut bani să investim în țări străine.

LIVE TEXT Liviu Dragnea: Nu am fost pe banii partidului în țări străine

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, vorbește cu REALITATEA PLUS în primul său interviu după eliberarea din închisoare despre planurile sale politice, precum și despre sentimentele sale față de colaboratorii PSD.

„Nu s-a demonstrat că s-au falsificat 2 milioane de voturi. Am fost condamnat la închisoare pentru instigarea militanților PSD. Este o idee bună să te gândești la ceea ce vei spune într-o propoziție. Aș a ordonat soldaților PSD să studieze listele electorale permanente în speranța de a influența comportamentul alegătorilor. „Nu am făcut nimic de genul acesta”, spune ea.

Cu referendumul, a fost o infracțiune a încuraja pe toți să voteze, așa cum a încercat Băsescu. tiu că am been nevinovat and continue to be nevinovat.

Pe documentul Protecția Copilului. A fost un director care, sub influența DNA, a făcut declarații, iar eu am trecut și am trecut. Există alții care susțin că, dacă aș dispărea, ar curge laptele și mierea. Toate programele mele bune de implemnetatea care au produs bine au fost eliminate. Plafonul de preț pe care l-am impus a fost ridicat și acum avem prețuri cu 600 la sută mai mari. Plafonarea este ineficientă, deoarece costurile se adaugă la prețul final.

Mă întreb dacă a fost motivul pentru care am fost trimis acolo. L-am auzit și de la Lăzăroiu, care a declarat că a fost un joc politic care m-a trimis la închisoare.

Pahonțu duce ordinele de la Iohannis M-am crezut că erau prezențe uriașe de judecători, însă nu sunt supărate pe ei. Nu sunt sigur cum aș reacționa dacă aș fi supus unor presiuni similare.

Problema nu este despre judecători; este vorba despre o structură ascunsă condusă de Florian Coldea, care este în prezent condus de Pahonțu, în numele lui IOhannis. Există acțiuni despre care se crede că pot fi clasificate ca trezorerie națională. Când trădezi viitorul cetățenuilor, vei fi grav.

Pahonțu se ocupă de ordinele lui Iohannis. Am auzit o discuție între Coldea, Maior și parchet despre cum să trimit rechizitoriul.

George Maior, care s-a născut în anul 10-11, este un prieten cu un cal, iar treaba lui este să lupte cu Coldea.

Toată lumea este inflitrată la masă cu statistici paralele.

Coldea și Maior sunt pe listă și eu sunt cel care trebuie să le semnez. Lidererii politici erau privilegiați, în special cei considerați dificil de stăpânit și capabili să provoace rău altora. În plus, au fost observați lideri de opinie precum Gigi Becali, care au câștigat multă popularitate. Chiar și Gică Popescu au fost găsiți vinovați că nu au votat la alegerile FRF. Oameni de presă, cu puncte de vedere bine articulate și care sunt, în plus, patroni ai presei. Marian Vangehlie, unul dintre liderii de opinie care a avut mult succes.

Traian Băsescu a făcut tot ce a putut pentru a evita să fie închis la referendum. Dar nu el este cel care conduce statul paralel, ci Florian Coldea, care a petrecut tot războiul cu Băsescu. Este un personaj ticălos și viclean. Este timpul să vorbim despre acest personaj. Lui Băsescu și-a smuls surorile, Udrea și Fiica. Cei care știu sunt cei care caută o stare paralelă. A fost odată că am întrebat cu Coldea cum s-a realizat acest lucru.

Înseamnă că nu suntem singuri pe planetă, că trebuie să fim o țară previzibilă, că nu trebuie să punem în pericol interesele maritale și că, în urma aderării la UE, nu mai suntem suverani și că unele domenii trebuie să fie reglementate de corporații conjugale . În afară de Dedeman, revistele marile au apărut în magazine, romanticul și cartierul au dispărut și au ajuns în coșuri. Am primit o ofertă de la un supermarket.

Franța aspiră să fie cea mai puternică forță din agricultură. România a încetat producția în 2017 și 2018, deplasând Franța și există o îngrijorare larg răspândită. Am făcut un lege pentru a reface vârfurile romantice.

Fiecare sarcină este delegată cuiva din afara companiei.

UNPR, crearea statului paralel

Gabriel Oprea a fost nu numai creația paralelă a unui stat, ci și o persoană de bună credință. UNPR, pe de altă parte, este crearea unui stat paralel. Vasile Dîncu nu este afiliat la UNPR. El a declarat că este o idee proastă. Nu cred că a fost executat la Oprea, dar este acasă și liber. Oprea l-a pus în așteptare, aparent pentru că Iohannis nu merita să fie interogat. După aceea, nu mai aveau nevoie de ea. Imediat după pelcare a lui Ponta.

În acest moment, nu există un singur joc în care oamenii să nu fie pe aceeași pagină. PSD este cel mai afectat, cu 80% dintre liderii județeni afectați, inclusiv Gabriela Firea. PSD se bazează complet pe Iohannis, în ciuda faptului că acum este în funcție. PSd este la zi cu adresa țării. PSD este implicat în această recesiune economică.

În ceea ce privește motivul

Conducerea actuală a PSD este pe margine și vrea să crească. Primarii de bucură degeaba la Cîțu’s money. România este o țară nimănuiană, unde toate corporațiile multinaționale funcționează așa cum ar trebui. Problema este cu strămoșii noștri. Incapacitatea PSD de a lupta este o problemă.

Alianța pentru Patrie – Dragnea’s New Party
Vrem să anticipăm începerea unui nou joc fără a fi distras de cei care au pierdut deja un joc. Am decis că suntem de acord și că o vom susține. El și-a făcut o mulțime de prieteni noi, inclusiv alți patru care s-au alăturat petrecerii. Codrin nu a contribuit deoarece nu este un Aliant pentru Patrie. Site-ul a fost acum activ și este o aplicație pentru cei care doresc să intre.

Acest joc s-a născut din durere și suferință, atât ale noastre, cât și ale tuturor celorlalți, precum și din speranța că încrederea oamenilor poate fi restabilită. Suntem romani care nu cred că resursele naționale nu ar trebui să fie ale noastre. Scopul principal este îmbunătățirea bunăstării românilor; aceasta nu este o campanie xenofobă sau anti-UE sau anti-NATO.

Avem un joc care începe pe platformă.

Se bazează pe securitatea alimentară. Toate măsurile pentru asigurarea siguranței alimentelor au fost oprite. Industria Mica, urmată de refacerea industriei marine. Nu am fost în măsură să creăm nimic. Avem mult potențial în turism. Un milion de euro a fost rezervat pentru dezvoltarea stațiunilor de pe plajă.

Acestea sunt locurile de care este conștient Puțini. Acestea sunt zone în care România are potențialul de a prospera. Unul dintre proiectele noastre a fost stabilirea unei clase de nivel înalt pentru 100 de studenți excepționali, care ar fi plătiți între 50.000 și 100.000 USD pe an. Pasul final al procesului de digitalizare este o provocare unică. Acest joc nu a fost trucat în nici un fel. Nu am făcut petreceri, dar aveți multe în farfurie. Aș vrea să văd ce voi face pentru petrecere și ce nu voi face.

Nu mă mai tem de hârtie. Am făcut o mulțime de greșeli. De numiri, de abordare. Acesta este unul pe care nu l-am mai făcut până acum – este motivul pentru care nu dețin o țară. Nu mă gândisem să am o relație romantică cu unul dintre colegii mei de clasă, dar aveam speranțe în Grindeanu, precum și cu Sevil Shaideh. Tăriceanu nu a dorit ei to numirea.

Nu aveam bani de jucat în țări străine.
Ne-am întâlnit la Bruxelles pentru o serie de evenimente, inclusiv o adunare socialistă din Israel, unde am fost acuzați de o a doua trădare.

Nu am fost menționat și, după trei ani, aceste directive DGASPC au fost anunțate brusc. Aproape de două ore pe lună me transmite că trebuie să recunosc vinovăția și să nu critic, atunci când sunt. Nuttin ‘!

În ansamblu, am primit un an de suspendare și, în apel, am primit un an de pedeapse, deoarece nu am recunoscut vinul.

În niciunul dintre cele două cazuri nu există dovezi care să conducă la acuzarea mea. Nu avem nicio idee cine sau ce este Dosarul Trump. Nu am mai vorbit de mult cu Grindeanu. Sorin s-a rupt lanțul atunci când he was at home in Iohannis, dus de Pahonțu. A început să devină din ce în ce mai neimplicat în treburile guvernamentale.

Mihai Tudose îmi povestește despre asta. Eram dispus să-l ajute în stabilirea unei cariere politice. M-a dezamăgit m-a dezamăgit m-a dezamăgit Construiește o dezbatere, dar se va pierde pe tambur. Nu credeam că sunt conectat la SRI, dar a fost în timp ce eram în Iohannis. L-am ajutat în realizarea obiectivului său de a ajunge la ANCOM.

Există mai multe dosare în curs de soluționare în România. Această țată necesită două acțiuni: amnistie, cu excepții tradiționale, și amnistie fiscală.

Când vine vorba de interpretări ANAF, nu există niciun motiv să credem că firmele românești vor avea șanse mai mari de a reuși. Este cel mai puternic instrument care poate fi preluat dintr-o stare paralelă. Faptul că nu vom mai putea să amenințăm și să santajăm pe nimeni. Atunci știm că nimeni nu este o amenințare pentru nimeni.

Mâines vor fi femei de afaceri în România, dar dacă tu și partenerul tău decideți să lucrați împreună, trebuie să plecați imediat.

Iohannis, la conducerea justiției, este un politician, în timp ce investigațiile SIIJ sunt efectuate de procurori.

Nu trebuie să te joci cu mine; tot ce trebuie să faci este să mă sprijini. Nu sunt sigur dacă veți putea să vă alăturați deputaților puteri. Nu cred că aveți o dorință puternică de a aplica pentru orice. Cel mai esențial este să construim o echipă formată din oameni cărora le pasă, mai degrabă decât informatori și infiltratori.

Când toate țările fac acest lucru, ideea de a răspunde la aministia apriorică devine o realitate.

Nu căutăm o nouă patrie, ci doar un nou popor.

Contrabanda și traficul de droguri, precum și mafia drogurilor, sunt probleme, nu că două persoane nu s-au prezentat la serviciu sau că persoana cu care ați vorbit nu știe despre ce vorbește.

Examinați modul în care membrii ANAF reglementează căsătoriile corporative.

Mihai era tudose sub influența RI, dar nu l-aș numi expert în securitate. Tudose fusese influențat de un consilier inflitrat. Sorin Grindeanu a fost împiedicat de Eduard Hellvig și aș vrea să schimb locuri cu el. George Iacob a fost un influencer total. Este necesară o modificare a legilor de funcționare ale SRI, SPP și SIE. Ei au fonduri mari care nu se află sub autoritatea Curtea de Conturi. Am o problemă cu oamenii care conduc aceste structuri și îi folosesc pentru câștig egoist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *