„Nu joc golf”, a mârâit Orban către Iohannis. Promovarea golfului în situația actuală este o pierdere completă de timp. ”

Orban, atac la Iohannis: „Nu joc golf. Să faci promovare la golf, în situaţia actuală, e total deplasat”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a lansat un nou atac asupra președintelui Iohannis, susținând că a comis o greșeală la promovarea golfului, care, în opinia șefului statului, este „un joc pentru toată lumea”, dar cu care Orban nu este de acord.

„Este timpul pentru golf. În ciuda faptului că încerc să promovez golful în climatul actual, mă simt complet dislocat ”, a declarat Ludovic Orban într-un interviu TV duminică, după ce a fost întrebat dacă preferă golful sau sporturile de echipă.

Când a fost întrebat dacă golful este o activitate accesibilă, Orban a răspuns că necesită un anumit nivel de venit și timp pentru a practica. „Toată lumea a demonstrat contrariul. Accesibil celor care au un anumit nivel de venit, un venit mediu și timpul necesar pentru a practica golful ”, a adăugat Ludovic Orban.

Președintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la un eveniment găzduit de Dacia Renault, cu scopul de a-i anunța pe câștigătorii Cupei de Golf „Paul Tomiță”, că golful, un sport care nu este exclusiv și oferă o mare oportunitate de a petrece mai mult timp în natura, este un sport care poate fi savurat de oameni de toate vârstele, încurajând cât mai mulți oameni posibil să descopere acest sport minunat.

„Mă bucur să întâlnesc aici o atâția de golferi, un sport care nu este exclusivist și oferă o oportunitate fantastică de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în această epidemie care face dificilă participarea la o varietate de sporturi. Golful poate fi jucat la orice vârstă și încurajăm cât mai mulți oameni să descopere această activitate minunată care oferă atât de multe beneficii ”, a spus președintele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *