Migranții care au murit, au fost descoperiți la granița dintre Polonia și Belarus

Migranți morți, descoperiți la frontiera dintre Polonia și Belarus

Corpuri nesuflețite de patru persoane, despre care se crede că sunt migranți, au fost descoperite duminică la granița dintre Polonia și Belarus, potrivit autorităților din ambele țări.

Câteva milioane de migranți, majoritatea din regiunea Mijlociu, au fortificat granița dintre Belarus și Uniunea Europeană în ultimele luni, în Lituania, Letonia și Polonia, potrivit hotnews.ro. UE vede acest lucru ca pe o formă de represalii de către regimul de la Minsk împotriva sancțiunilor europene.

„Astăzi (duminică) cadavrele a trei persoane au fost găsite în regiunea de frontieră cu Belarus”, a declarat poliția de frontieră polonezi într-un mesaj pe Twitter.

Cadavrele au fost descoperite în trei locații diferite. Aceștia erau “posibil imigranți ilegali,” a declarat purtătoare de cuvânt poliției de frontieră Anna Michalska pentru agenția poloneză PAP.

În partea de sus a listei, polițiștii de frontieră bielorusi au anunțat că au descoperit duminică un migrant irakian nepotrivit la frontiera poloneză.

„Corpul unei femei aparent neslave a fost descoperit la o distanță de un kilometru”, a spus Evgheni Omes, membru al grănicerilor Belaruși.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *