Ludovic Orban nu ar exclude posibilitatea implicării serviciilor secrete în alegerile PNL.

Ludovic Orban nu exclude implicarea serviciilor secrete în alegerile din PNL

Potrivit lui Ludovic Orban, posibilitatea ca alegerile interne PNL să fie influențate de diverse servicii secrete nu este exclusă.
Președintele PNL a spus că în timpul campaniei pentru noul CEO al PNL, el a observat o mulțime de lucruri care ridicau steaguri roșii.

„Nu am susținut ideea unui stat paralel, care este un sintagm destul de lung. Desigur, societatea civilă trebuie să rămână vigilentă în acest sens, deoarece se știe că oamenii care lucrează în structuri mult timp și au o acțiunile care nu trec neobservate în plină zi au capacitatea de a-și depăși limitele și de a influența deciziile în domenii în care nu au autoritatea legală de a interveni ”, a spus Ludovic Orban, comentator TV.

“În opinia mea, serviciile nu trebuie să fie vigilente în administrație, justiție, economie sau sectorul privat și nici nu trebuie să fie vigilente în sectorul public.”

Din această cauză, societatea civilă, partidele politice – am uitat să menționez că serviciile nu sunt preocupate de partidele politice – partidele politice trebuie să fie extrem de vigilente împotriva oricărei forme de interferență a altor entități … și atunci când vorbim despre servicii , nu ne referim doar la servicii interne; ne referim și la servicii externe, pentru că știm că există întotdeauna acțiuni mai greu de realizat.

Totodată, întrebat în ce măsură consideră că membrii unui serviciu secret român sunt implicați într-o campanie pentru a-l înlocui în funcția de CEO al PNL, el a răspuns: „Este dificil de arătat dacă intervine un serviciu de informare pentru că, în majoritatea cazurilor, acțiunile care dezamăgesc serviciile de informații nu se întâmplă la vedere, ci mai degrabă într-o zonă inaccesibilă. Pe de altă parte, ar trebui să știți că au existat o serie de evenimente în această campanie care au ridicat steaguri roșii serioase pentru mine. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *