Liviu Dragnea, vorbind despre Iohannis, tipul care știe toate greșelile sale din închisoare: „După ce mandatul s-a încheiat, el demisionează!”

Liviu Dragnea, despre Iohannis, omul care știa toate miscările lui din penitenciar: „După ce termină mandatul, îl leagă!”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că una dintre persoanele care știe totul despre ceea ce face în închisoare este președintele Klaus Iohannis. Potrivit lui Dragnea, președintele trăiește cu frica de sfârșitul mandatului său, ceea ce implică acuzații și posibilitatea unei anchete penale.

„Rahova este cel mai mic oraș românesc. Toate sunt categorii sociale. Curtea este un orășel cu o populație de aproximativ 1400-1500 de oameni. Mi se spune că toate convorbirile telefonice și actions pe care le întreprindem acolo ajung to be read by Iohannis. Mi se spune că se take presiuni whilst in charge of a penitenciar.

A fost o presiune foarte mare asupra mea să renunț la slujbă. Nu ne-am dat seama încă. Am început în februarie anul acesta. Dacă nu am fi scos, am fi liberi în februarie. Mi s-a transmis că nu ar trebui să fiu acolo la acel moment. Liviu Dragnea, într-un interviu exclusiv cu Realitatea PLUS, duminică seară, a declarat, “Lui Iohannis îi este frică că termenul este mandatul și îl leagă.”

„Te-am văzut după ce am plecat. Acolo, nu vreau să știi că nu vreau să știi că nu vreau să știi că nu vreau să știi că nu vreau să știi că nu Vreau să știi că ceea ce avem acum în România este o dictatură a lui Iohannis. Există o structură care este coordonată de Iohannis, asistată de PSD, și este complet coordonată de Iohannis. Predea România bucată cu bucată, teren cu teren, and area with area.

Un alt obiectiv pentru guvern este de a avea comisioane din cele mai profitabile zone, cum ar fi sumele cheltuite pe uriașe. Scopul pentru Iohannis este protejarea informațiilor personale. Cred că Traian Băsescu știe multe lucruri și că nu au uitat de el, dar au uitat de familia lui. Lui Iohannis este convins că nu va mai fi preselectat. Atunci nu mai trebuie să mă mușamalizez.

Cîțu l-a redenumit Stelică de Justiție, cu singurul scop de a împiedica Stelică să facă propuneri incontrolabile către SIIJ. Acesta a fost principalul obiectiv al președinției lui Iohannis. Mergeți cu Cîțu până ajungeți la alb pânzele. Diferența dintre PSD și ceilalți este că acesta din urmă solicită ambasadorilor că „dacă nu ne alegem cu noi, vă dăm și mai mult”, după cum a afirmat liderul PSD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *