Liviu Dragnea: „UNPR, crearea unui stat paralel”. Oprea a fost un simbol al încrederii. PSD este cel mai afectat. Aproximativ 80% dintre liderii județului au fost infiltrați.

Liviu Dragnea: „UNPR, creația statului paralel. Oprea a fost un om de bună-credință. PSD, cel mai afectat. Cam 80% dintre liderii județeni sunt infiltrați

Liviu Dragnea susține că UNPR (Uniunea Națională pentru Progresul României) a fost fondată de cei din statele paralele și că PSD este formația politică cea mai afectată de afluxul lor.

„Totuși, rețineți că Gabriel Oprea nu a fost o paralelă creată de stat, ci mai degrabă un act de bună credință. UNPR, pe de altă parte, este crearea unui stat paralel. Vasile Dîncu nu este afiliat la UNPR. El a declarat că este o idee proastă.

Nu cred că a fost realizat de Gabriel Oprea, care este în prezent acasă. Oprea s-a streflatat pe linia moartă, evitând nevoia ca Iohannis să fie pus la îndoială. După aceea, nu mai aveau nevoie de ea. Imediat după pelcare a lui Ponta.

În acest moment, nu există un singur joc în care oamenii să nu fie pe aceeași pagină. PSD este cel mai afectat, cu 80% dintre liderii județeni afectați, inclusiv Gabriela Firea. PSD se bazează complet pe Iohannis, în ciuda faptului că acum este în funcție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *