Liviu Dragnea reapare în politică cu Codrin Tefenescu – Care este numele jocului și ce propuneți?

Liviu Dragnea revine în politică alături de Codrin Ștefănescu - Cum se numește noul partid și ce își propune

Liviu Dragnea a recunoscut că se întoarce la politică într-un nou partid politic fondat de Codrin Tefenescu.
S-a discutat pe larg, iar primii care au menționat că am fost ales au fost membri ai PSD. Sunt sigur că nu am ieșit la public până acum. Nu am vorbit nimic despre asta și nici Codrin nu a spus nimic. În octombrie, am avut o conversație cu Codrin, care fusese la mine acasă pentru a-mi face o vizită și mă ajutase cu adevărat în relația cu această persoană de mare caracter.

Mi-a zis că el simte nevoia ss sprijine apariția unui nou partid, un partid care să nu mai fie măcinat de compromisuri interne, de oameni care n-au curaj, de acoperiți, de oameni infiltrați care distrug un partid.

Am decis că sunt de acord cu el și că îl voi susține cu toată experiența mea. Codrin neimplicandu-se de la început în documente pentru a nu risca blocarea procesului. Partidul a fost desființat și este acum cunoscut sub numele de Alianță pentru Patrie.

Acum, după ce cred că a lansat site-ul jocului, a fost creată o aplicație pentru cei care doresc să participe, iar jocul a început. Alianță pentru Patrie s-a născut practic din lacrimi, deznădejde, și suferință, a noastră a tuturor, dar și din speranța că România can yet be recovery. Oamenii se numără printre cei care nu susțin stilul politic actual și nici nu susțin utilizarea resurselor noastre naturale în beneficiul și bunăstarea oamenilor. Scopul principal al jocului este de a asigura bunăstarea participanților. Nu este un partid radical, xenofob, anti-european sau anti-atlantic. „Nu putem decât să sperăm că această țară se va întoarce”, explică Liviu. „Nu putem decât să sperăm că această țară se va întoarce”, explică Liviu Dragnea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *