Liviu Dragnea: „PSD are o prădare totală asupra actualei conduceri a lui Iohannis”.

Liviu Dragnea: „PSD este predat total la Iohannis de actuala conducere”

Într-un interviu acordat „Culisele Statului Paralel”, Liviu Dragnea a declarat că PSD este complet dependent de Iohannis pentru actuala conducere. Liderul PSD consideră că partidul este complice la prăbușirea economică a țării și la viața românilor în momentele lor cele mai vulnerabile prin acțiunile sale de conducere.

„PSD reprezintă un pariu complet pe actuala conducere a lui Iohannis. Este complicat de acțiuni de conducere națională. PSD este implicat în întreaga recesiune economică, precum și în viața românilor. S-a făcut presiune asupra lui Dîncu pentru a fi clasat pe primul loc în 2017. În acea seară, am terminat întâlnirea cu Băneasa și am mers la locul de joc. Am fost însorit de Vasile și am fost îndemnat să-l urmez.

Hellvig și Coldea erau acoliții. M-au felicitat, I-am salutat. Am mâncat un ciocnit pentru victoria alegerilor, după care orașul a început să dezbată cine va fi primul ministru. Întrebat de Hellvig și Coldea despre motivul pentru care Dîncu nu este primul ministru. Recunosc că nu m-am gândit prea mult și nu există un loc bun pentru a vorbi despre asta. Dezbaterea s-a transformat într-o ruină.

Hellvig a sosit la mine acasă acum două zile, la 12 am. Am ajuns și vom mânca împreună, așa că nu cred că vor exista discuții persistente din seara precedentă. După aceea, s-a decis combinarea cu Iohannis. Nu a existat un singur joc când nu au fost infiltrate. În PSD, este cel mai mult. Cu o singură excepție, Gabi Firea ”, declară Dragnea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *