Liviu Dragnea este un puternic susținător al PSD: “Cea mai infiltrată echipă – un uriaș subdog pentru Iohannis. Dacă ești cu cheița, dă-le niște sfaturi solide.”

Liviu Dragnea lovește puternic în PSD: "Cel mai infiltrat partid - predat total la Iohannis. Le dai degeaba sfaturi daca sunt cu cheița"

Liviu Dragnea ia o poziție puternică împotriva conducerii PSD, precum și a faptului că nu au existat adversari sinceri. Dragnea nu vede niciun conflict între actuala conducere a PSD și Klaus Iohannis.

„PSD, prin liderul său și alți lideri superiori, a declarat că nu mai este PSD; totuși, refuz să le dau sfaturi și refuz să le dau degeaba dacă sunt cu cheiță. Dacă continuați să conduceți în acest mod , vei fi victorios.

În primul rând, nu veți fi încântați că veți putea obține Citu 3 lei prin PNDL. Degeaba a parcurs un kilometru în ultimii 7-8 ani de când nu a trăit nimeni în comunitatea care este pregătită pentru România în următorii 8-10 ani.

România are acum cel mai întunecat statut: este o țară nimănui. Pentru toți liderii și pentru toate corporațiile majore, depinde de dvs. să decideți ce doriți să faceți și cum doriți să o faceți. Problema nu se referă la aceste țări sau aceste multinaționale; problema este cu noi.

Statutul de non-combatant al PSD înseamnă că nu pot lupta. Am voie să vorbesc doar despre vreme și programele TV. Ciolacu a început de curând să-și amintească de Iohannis și de situația de față. Ce strategii aveți? Vasile Dancu aspiră să fie căpitan de echipă cu Grindeanu, Ciolacu aspiră să fie căpitan de echipă cu Emil Boc, dar Gabi Firea nu este potrivit pentru această combinație.

Fiecare dintre noi are anumite obiective personale pe care vrem să le atingem. Nu se întâmplă; toată lumea este angajată. Acum există o structură puternică: deasupra este Iohannis, partidele guvernamentale, partidele de opoziție, el le are pe toate în mâna sa, la fel ca și Parlamentul. Este nevoie de cât mai puțin timp posibil pentru a configura cu USR-ul. Au puterea de a guverna, de a furniza servicii și de a face acest lucru într-un mod care ascunde faptul că executorul este Pahontu.

„În România, Președinția are o putere completă”, a spus Liviu Dragnea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *