Liviu Dragnea discută despre rolul statului în viața publică: cine sunt INTELES?

Liviu Dragnea, despre ingerința statului paralel în viața publică: cine sunt ȚINTELE

Într-un interviu cu Culisele Statului Paralel, Liviu Dragnea a vorbit despre „următoarea generație” de politicieni și lideri de opinie nefavorabili din statul paralel.
„Problema este această structură ascunsă, care a fost condusă de Florian Coldea și apoi preluată de Pahonțu (n.r. – șeful SPP).
Pahonțu generează comenzi și cereri care trebuie îndeplinite. Sursele sunt conversații pe care le-am avut cu Coldea, Maior, Dîncu, Sebastian Ghiță și Ponta. I-am auzit pe Coldea și pe Maior purtând o discuție aprinsă cu procurorii. Mai mult cu Coldea. George a fost prieten cu paharul de la 10 a.m. până la 11 a.m.

Dacă aș fi la o masă cu un set paralel de statistici, ce aș face? Este adevărat și toți ceilalți sunt la fel. Pentru că s-au infiltrat în toată lumea. Se încadrează în mai multe categorii. Pentru început, liderii politici trebuie să examineze cât de patriotici sunt și dacă sunt sau nu capabili să sugrume o masă critică. Lideri de opinie care pot deveni periculoși. Îmi mă face să mă gândesc la Gigi Becali. Patroni ai cluburilor de fotbal, deoarece sunt văzuți ca unici.

Oameni din stradă, oameni cu puncte de vedere bine articulate. Nu există sentinți. Patronii presei. Gică Popescu a fost închis pentru că nu a reușit să câștige Federația Fotbalului. Vanghelie a fost unul dintre oamenii care au povestit din interior. Dragnea a spus: „De aia aia aia aia aia aia aia aia aia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *