Liviu Dragnea detonează „BOMBA” – cine vrea capul lui Marian Vanghelie: A fost confiscat și luat!

Liviu Dragnea detonează "BOMBA" - cine a vrut capul lui Marian Vanghelie: A fost hăituit și luat!

Florian Coldea, primul director adjunct al SRI, a depus toate eforturile pentru a „executa” pe oricine i-a făcut rău. Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat pentru Realitatea PLUS într-un episod intitulat „Culisele statului paralel” că statul paralel nu caută fapte, ci mai degrabă le caută. Marian Vanghelie a fost unul dintre ținte.

În programul Culisele statului paralel, moderat de Anca Alexandrescu, Liviu Dragnea a dezvăluit incendiari. Oamenii din presă și moguli au devenit nuanțe ale paralelei de stat, potrivit liderului PSD Fostul. Printre ei a fost găsit și Marian Vanghelie.

“Marian Vanghelie aparține grupului de oameni care îți spun lucruri despre sine pe care nu vrei să le auzi și care îți dau multă energie. Acesta este principalul motiv pentru care s-a luat decizia. A fost confiscată și luată” , A spus Liviu Dragnea la Realitatea PLUS.

Marian Vanghelie, pe de altă parte, nu a fost niciodată folosit de Maior sau Coldea, potrivit actualului lider al PSD.

Liviu Dragnea a explicat cum a ajuns pe toate listele Coldea și Maior.

“Sursele sunt discuții pe care le-am avut cu Coldea, Maior, Dîncu, Ponta și Ghiță de-a lungul anilor. Adica a auzit o serie de conversații telefonice între Coldea sau Maior și anchetatori. La ce să mă aștept, la ce să comand și la ce ar trebui să trimit la biroul rechizitorilor? “, a declarat Liviu Dragnea.

“Care sunt numele persoanelor care au fost trecute pe liste? Au fost făcute liste și toată lumea a vorbit despre asta. Apoi fac Coldea. Al meu este chimist chimist chimist chimist chimist chimist”, a mai spus Dragnea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *