Liviu Dragnea critică guvernul lui Cîțu, spunând: “Cum putem vorbi despre puterea de cumpărare în timp ce salariile, pensiile și imobilele sunt în pericol?”

Liviu Dragnea critică Guvernarea Cîțu: "Mai putem discuta de putere de cumpărare când au înghețat salariile, pensiile, alocațiile?"

Când Liviu Dragnea a preluat funcția de lider al PSD, și-a amintit măsurile luate de partid și a comparat perioada cu actualul guvern de la Cîțu. “Am fost nebun, am fost nebun când am pus un plafon la prețurile la gaz și energie. Acum văd că Spania a luat măsuri în acest sens. Am fost persecutată și acuzată că sunt comunistă; în Spania, acțiunea guvernului este aplaudată. Cu tot ce s-a întâmplat, costul privirii în centrul Europei și în vestă a scăzut.

De asemenea, putem discuta posibilitatea unei concurențe serioase între companiile românești și companiile europene cu prețuri mai mici. Când includem în salarii, pensii și alte avantaje, precum și inflația și prețurile, nu mai putem vorbi despre puterea de cumpărare. Liviu Dragnea revoltat emisiunea Culisele Statului Paralel cu Anca Alexandrescu, la Realitatea PLUS, “Can you tell me where I may get some pâini, some benzin plinuri?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *