Liviu Dragnea a aruncat scena politică în dezordine – dezvăluiri directe ale șefului Departamentului de Stat: Pahonțu este cel care emite ordinele, în timp ce Iohannis este cel care emite cererile.

Liviu Dragnea aruncă scena politică în aer - dezvăluiri direct de la vârful Statului Paralel: Iohannis dă ordinele, Pahonțu duce cererile

Liviu Dragnea a făcut dezvăluiri semnificative nu doar despre modul în care a fost condamnat, ci și despre Statutul Paralelului și despre modul în care acesta funcționează. Dragnea a acordat primul său interviu Realității PLUS după un hiatus de aproape doi ani.

„Nu m-am considerat nevinovat, dar sunt conștient că sunt nevinovat în acest caz” (n.r. referendumul). Pentru asta am fost condamnat, că această doamnă director, sub influența DNA, a spus câteva lucruri care au fost criticate de toată lumea, că a spus că nu există nicio garanție că ceea ce spune este adevărat și că ea a schimbat istoria românească.

Când am această credință, știința că sunt nevinovat, oricât de mult aș vrea să merg, creierul meu merge acolo, deocamdată până la punctul în care nu sunt deteriorat. M-am simțit rău în privința celorlalți, dar nu cu capacul.

Care sunt motivele pentru care ai venit aici? Am fost hulit, demonizat și etichetat ca un tip rău în toată lumea; s-a spus că dacă aș dispărea în România, ar trebui să mănânc miere și lapte.

Dacă comparăm ceea ce se întâmplă acum cu ceea ce se întâmpla anterior, vom observa că au apărut diferențe, resursele s-au epuizat, iar prețurile au crescut. Ca urmare, prețurile pentru energie și privirea puse în mine au fost imediat anulate; prețurile sunt acum cu 600 la sută mai mari, iar acest lucru nu poate fi rezolvat printr-o subvenție pentru calorii.

După ce mi-am dat seama că sunt nevinovat, nu mi-am imaginat niciodată că este o chestiune politică. Toate temerile mele au fost realizate când mi-am dat seama că toate temerile mele au fost realizate când mi-am dat seama că toate temerile mele au fost realizate când mi-am dat seama că toate temerile mele au fost realizate când mi-am dat seama că toate temerile mele au fost realizate când mi-am dat seama că toate temerile mele au fost Nu există un singur jucător dintre cei care au fost condamnați la moarte care să nu fie remușcat. Nu sunt sigur cum aș reacționa dacă aș fi în acea situație.

După doi ani de meditație, am ajuns la concluzia că problema nu sunt judecătorii sau procurorii; mai degrabă, problema este această structură obscurizată, nenorocită, care a fost condusă de Florian Coldea până când a fost destituit și care a fost preluată și condusă de Pahontu astăzi, în numele lui Iohannis.

Fiecare aspect al acestei structuri, care include atât acțiuni constituționale, cât și acțiuni ilegale, are potențialul de a se transforma în tranzacționabile naționale. Trădarea națională nu este doar atunci când trădează statul, statul este abstract, ci cred că cea mai gravă este atunci când trădează interesele, bunăstarea, și interesele cetățenilor din acel stat.

Pahontu generează comenzi și solicitări pentru ca lucrurile să se întâmple. Când vine vorba de comenzi, nu sunt sigur la ce să mă aștept.

Sursele sunt conversații pe care le-am avut de-a lungul anilor cu Florian Coldea, George Maior, Sebastian Ghiță și Victor Ponta.

Când avem ocazia să participăm la un joc cu o linie paralelă care străbate lumea întreagă, suntem infiltrați de toată lumea. „Unii marchează un gol într-un anumit moment, în timp ce ceilalți sunt mai smechers”, explică Liviu Dragnea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *