Într-un accident grav din Cluj-Napoca, un taximetrist era în drum spre serviciu când a fost lovit de o mașină.

Accident grav, în jud. Cluj: taximetrist beat, aflat în cursă, impact violent cu un autoturism - o victimă

Potrivit realityadecluj.net, o coliziune de trafic în care au fost implicate două autoturisme s-a produs duminică pe Nichita Stănescu în orașul Dej.

Un accident a fost cauzat de o bătaie taximetristă. Când a lovit o mașină parcată pe marginea tamburului, avea clienți. În urma impactului, un vehicul TAXI a mers înapoi pe marginea drumului.

„Un bărbat de 63 de ani din orașul Dej, în timp ce se îndrepta spre locul de muncă cu o mașină care transportă oameni în modul taxi, s-a îndepărtat de pe drum și s-a ciocnit cu un automobil parcat, după care a mers înapoi. Un test folosind un aparat etilotest a relevat o concentrație de 0,58 mg / l etanol în aerul expirat. „A fost dus la un spital”, a spus IPJ Cluj-Napoca.

Pompierii lui Dej au intervenit în fața locației.

„Pompierii au fost alertați la 18.20 dimineața, când au descoperit un avariat parcat pe acoperișul unei clădiri, cu un bărbat în interior care nu putea să plece și un al doilea avariat parcat în afara părților inflamabile.

Pompierii a acționat rapid pentru a îndepărta un bărbat la vârsta de 60 de ani și pentru a-i oferi asistență medicală imediată. SMURD a salvat-o și a trimis-o la spital pentru investigații suplimentare și îngrijiri de specialitate. Era într-o stare de conștientizare și cooperare, cu suspiciuni de traumatism la nivelul bazinului și al toracelui. La fața locului au fost adoptate măsuri pentru prevenirea incendiilor și asigurarea siguranței salvatorilor, potrivit ISU Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *